Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Adevărul Adevărul,
Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Senatorul PSD Serban Nicolae: Coruptia nu se pedepseste cu arestul

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca propunerea sa de modificare a Codului de procedura penala nu a fost facuta pentru demnitari, ci pentru orice cetatean, relateaza Mediafax.

Senatorul PSD Serban Nicolae: Coruptia nu se pedepseste cu arestul preventiv

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat luni ca a inaintat o propunere legislativa care vizeaza o modificare a masurilor preventive, respectiv arestarea preventiva numai in cazuri cu violenta, in.

ANI il acuza pe senatorul PSD Nicolae Badalau ca a comis fals in declaratii. Agentia a sesizat Parchetul

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate, precum si posibila savarsire a infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, fals in declaratii si uz de fals de catre Mirela Delea, Director al Colegiului National Ion Maiorescu Giurgiu. ANI a sesizat Parchetul si in cazul lui Niculae Badalau Presedintele PSD Giurgiu) in vederea efectuarii de cercetari cu privire la posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii. Potrivit inspectorilor de integritate, parlamentarul social-democrat a declarat in fals ca Mirela Delea nu a exercitat functia de Presedinte al Organizatiei Municipale de Femei a PSD Giurgiu.

Catalin Striblea: Basescu s-a mutat la Scrovistea, iar Ponta spune ca nu stie nimic. inseamna ca ne aflam in situatia in care fostul presedinte a sarit gardul

Traian Basescu a anuntat, luni dupa amiaza, ca si-a gasit o locuinta provizorie Fostul presedinte a anuntat, pe Facebook, ca s-a mutat, la cererea sa, intr-o spatiu detinut de RA-APPS la Scrovistea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )