Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un sfert din masinile verificate anul trecut de RAR aveau emisii poluante peste nivelul admis

Adevărul Adevărul,
Un sfert din masinile verificate anul trecut de RAR aveau emisii poluante peste nivelul admis

Anul trecut peste un sfert din autovehiculele verificate inspectorii Registrului Auto Roman RAR) prezentau neconformitati legate de poluare, avand emisii poluante peste nivelul admis. continuă pe Adevărul

Transgaz a realizat anul trecut un profit net de 595,7 milioane lei, in crestere cu 22%

Trasgaz, un monopol al transportului de gaze naturale controlat de stat, a raportat anul trecut un profit net de 595,7 milioane lei 132,4 milioane euro), in crestere cu 22% fata de anul precedent, potrivit situatiilor financiare preliminate neauditate trans-mise miercuri seara Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Romgaz a scazut anul trecut cu 14,2%, la 1,024 miliarde lei

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz Medias a incheiat anul trecut cu un profit net de 1,024 miliarde lei, in scadere cu 14,2% comparativ cu 2015, cand profitul a totalizat 1,194 miliarde lei, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti.

Romania TV si Antena 3, amendate de CNA intr-o luna mai mult decat in tot anul trecut. Ce sume au de platit, cine a facut propunerile si cum s-a votat

In doar o luna, posturile de stiri Romania TV si Antena 3 au fost sanctionate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu amenzi mai mari fata de cele primite in tot anul 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )