Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sicriul cu trupului lui Florin Cioaba va fi adus marti in tara: Documentele necesare nu au fost intocmite

B1 B1,
Sicriul cu trupului lui Florin Cioaba va fi adus marti in tara: Documentele necesare nu au fost intocmite

Trupul neinsufletit al regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, nu va mai ajunge luni in tara, desi era asteptat sa fie adus spre seara cu o aeronava privata in Bucuresti. Procesul a fost. continuă pe B1

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu, a declarat pentru Mediafax Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti. inmormantarea va fi joi sau vineri

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie sau cu o cursa privata, iar inmormantarea va fi joi sau vineri, a declarat unul dintre fiii autointitulatului rege al.

imparatul Iulian: Cioaba, adus in tara cu un avion privat. Urmeaza 30 de zile de doliu si funeralii cum nu s-au mai vazut

Trupul nensufletit al Regelui Cioaba va fi adus in tara cu avionul, in cursul zilei de luni, a spus Iulian Radulescu, imparatul Romilor. Totodata, el a precizat ca vor urma 30 de zile de doliu si.

Sicriul cu trupul lui Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu, a declarat corespondentului Mediafax Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor. Fiul cel mic al lui Florin Cioaba a declarat ca in Turcia toate formalitatile au fost rezolvate la spital, unde suma de plata a fost stabilita, in final, dupa negocieri ca la piata, la 22. 000 de dolari si .

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Dorin Cioaba, SUCCESORUL la tron

UPDATE:11:50 Dorin Cioaba va fi succesorul lui Florin Cioaba, a anuntat in urma cu scurt timp imparatul romilor, Iulian. UPDATE:11:30 Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla,.

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Familia NU cere ajutor de la stat

Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla, spun cei din familia lui. Autoproclamatul rege al romilor va fi adus mai intai la Bucuresti pentru a fi imbalsamat si mai apoi transportat la.

UPDATE FOTO Florin Cioaba a murit. Acesta va fi adus in tara luni, cu un avion privat

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange. Acesta ar urma sa fie adus in tara luni, cu un avion privat.

Factura de ZECE ori mai mica, pentru SPITALIZAREA lui Florin Cioaba. ...

S-a emis factura de spitalizare in cazul regelui romilor, Florin Cioaba. Aceasta este de 22. 000 de euro, potrivit B1. tv. Spitalul din Turcia a acceptat 37. 000 de dolari. Familia a platit deja 15. 000 de dolari. Trupul lui va fi adus in tara cu un avion privat. CITITI SI: Dorin Cioaba: Medicii au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor. NU am cerut bani pentru plata spitalizarii Initial, factura era de 350. 000 de dolari. Familia lui Florin Cioaba a cerut Casei .

Factura de ZECE ori mai mica, pentru SPITALIZAREA lui Florin Cioaba. ...

S-a emis factura de spitalizare in cazul regelui romilor, Florin Cioaba este de 37. 000 de dolari. Familia a platit deja 15. 000 de dolari. Trupul lui va fi adus in tara cu un avion privat. CITITI SI: Dorin Cioaba: Medicii au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor. NU am cerut bani pentru plata spitalizarii.

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )