Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie

Hotnews Hotnews,
 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu, a declarat pentru Mediafax Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor. continuă pe Hotnews

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti. inmormantarea va fi joi sau vineri

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie sau cu o cursa privata, iar inmormantarea va fi joi sau vineri, a declarat unul dintre fiii autointitulatului rege al.

Sicriul cu trupului lui Florin Cioaba va fi adus marti in tara: Documentele necesare nu au fost intocmite

Trupul neinsufletit al regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, nu va mai ajunge luni in tara, desi era asteptat sa fie adus spre seara cu o aeronava privata in Bucuresti. Procesul a fost.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba ar putea ajunge astazi in tara. CINE va plati factura de spitalizare de 350.000 de euro

Trupul neinsufletit al regelui autointitulat al romilor Florin Cioaba ar putea ajunge astazi in tara, au declarat apropiati ai familiei pentru agentia de presa Mediafax. Totul depinde de formalitatile de.

Rudele lui Florin Cioaba vor da in judecata spitalul din Turcia pentru a-si recupera banii

Rudele lui Cioaba vor da spitalul din Turcia in judecata pentru a-si recupera banii, spune imparatul romilor, Iulian Radulescu. Asteapta insa ca trupul neinsufletit al lui Cioaba sa ajunga in tara si .

imparatul Iulian: Cioaba, adus in tara cu un avion privat. Urmeaza 30 de zile de doliu si funeralii cum nu s-au mai vazut

Trupul nensufletit al Regelui Cioaba va fi adus in tara cu avionul, in cursul zilei de luni, a spus Iulian Radulescu, imparatul Romilor. Totodata, el a precizat ca vor urma 30 de zile de doliu si.

Sicriu de 11.000 de euro, comandat din America, pentru regele Florin Cioaba. La priveghi, oamenii vor sta in curte, in jurul unui foc

Trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor este asteptat sa ajunga acasa, la Sibiu. Sicriul este unul special, comandat tocmai in America, sustin apropiatii.

Sicriu de 11.000 de euro, comandat din America, pentru regele Florin Cioaba

Trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor este asteptat sa ajunga acasa, la Sibiu. Sicriul este unul special, comandat tocmai in America, sustin apropiatii.

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

Factura de ZECE ori mai mica, pentru SPITALIZAREA lui Florin Cioaba. ...

S-a emis factura de spitalizare in cazul regelui romilor, Florin Cioaba. Aceasta este de 22. 000 de euro, potrivit B1. tv. Spitalul din Turcia a acceptat 37. 000 de dolari. Familia a platit deja 15. 000 de dolari. Trupul lui va fi adus in tara cu un avion privat. CITITI SI: Dorin Cioaba: Medicii au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor. NU am cerut bani pentru plata spitalizarii Initial, factura era de 350. 000 de dolari. Familia lui Florin Cioaba a cerut Casei .

Factura de ZECE ori mai mica, pentru SPITALIZAREA lui Florin Cioaba. ...

S-a emis factura de spitalizare in cazul regelui romilor, Florin Cioaba este de 37. 000 de dolari. Familia a platit deja 15. 000 de dolari. Trupul lui va fi adus in tara cu un avion privat. CITITI SI: Dorin Cioaba: Medicii au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor. NU am cerut bani pentru plata spitalizarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )