Libnet.ro
UNICEF

21:46

SIF Moldova a realizat in primele 9 luni profit cu 90% mai mare decat estimase pentru 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Moldova a realizat in primele 9 luni profit cu 90% mai mare decat estimase pentru 2014

SIF Moldova SIF2) a realizat in primele noua luni ale acestui an un profit net de 223 milioane lei, cu 89% mai mare fata de cum estimase in bugetul de venituri si cheltuieli al anului 2014, ca urmare a accelerarii procesului de recalibrare a portofoliului pe coordonatele prezentate si ca premisa a dezvoltarilor viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

BRD anunta un profit net de 20 milioane de lei dupa primele 9 luni

BRD a transmis joi dimineata Bursei de Valori rezultatele pe primele 9 luni din 2014, anuntand un profit net de 20 de milioane de lei, in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand inregistra un profit de peste 50 de milioane de lei). In primele 9 luni ale anului 2014, volumul creditelor brute la nivelul sistemului bancar a ramas pe o panta descendenta -3,7% vs T3 2013), in special din cauza evolutiei negative a segmentului corporate, se mai arata in comunicatul bancii.

ING Asigurari de Viata estimeaza un profit brut de 25,4 milioane lei pentru primele noua luni din 2014

ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut estimat de 25,4 milioane lei in primele noua luni din acest an, comparativ cu 13,6 milioane lei in aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat miercuri asiguratorul. In aceeasi perioada de referinta, volumul de prime brute subscrise a crescut cu 10% pana la 449,4 milioane lei, iar valoarea indemnizatiilor platite clientilor pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate a crescut cu 9,2% pana la circa 94 milioane de lei.

Bursa a obtinut la noua luni profit de 9,3 mil. lei si aproape a atins obiectivul pentru intregul an

Profitul net al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a urcat cu 71% in primele noua luni, la 9,33 milioane de lei 2,1 milioane de euro), compania realizand astfel 94% din castigul bugetat pentru tot anul in curs, scrie Mediafax .

BRD si-a redus profitul la 20 milioane lei, dupa primele 9 luni, pe fondul provizioanelor din T3

BRD incheie primele 9 luni cu un profit net de 20 milioane lei, in scaderede peste doua ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile unor provizioane suplimentare in T3 pentru clientii intrati in insolventa. Rata creditelor neperformante.

IAR Ghimbav si-a dublat afacerile in primele noua luni din 2014

Cifra de afaceri a producatorului brasovean de elicoptere IAR Ghimbav s-a dublat in primele noua luni ale acestui an, crescand de la 14,90 milioane de lei la 29,22 milioane de lei, profitul avansand cu aproape 50%, de la 1,14 milioane de lei la 1,64 milioane de lei.

SIF Moldova SA - Raport curent

SIF Moldova SA - Raport curent .

Vanzarile de ciment ale Lafarge in Romania au crescut cu 2% in primele noua luni

Producatorul francez de materiale de constructii Lafarge a inregistrat o crestere de 2% a vanzarilor de ciment in Romania in primele noua luni ale anului, dupa un avans puternic in primele trei luni si o evolutie negativa in trimestrul al doilea, potrivit raportului financiar publicat de companie.

MFE anunta ca va reincepe sa ceara bani de la Comisia Europeana in POSDRU, dupa o absorbtie zero in program in primele 10 luni ale anului

Romania urmeaza sa cerea Comisiei Europene decontarea a 600 de milioane de euro in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, in urmatoarele doua luni, estimeaza Autoritatea de management POSDRU, dupa ce in primele 10 luni ale anului tara nu a absorbit niciun ban in acest program.

Industria ramane motorul economiei: comenzile noi au urcat cu 6,8% in primele noua luni, iar cifra de afaceri a crescut cu 8,9%

Comenzile noi din industrie au crescut in termeni nominali, in primele noua luni, cu 6,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in vreme ce afacerile din industrie au urcat in acelasi interval cu 8,9%, potrivit datelor oferite de Institutul National de Statistica INS).

DOCUMENT MFE: Romania a cerut aproape 1 miliard de euro de la Comisia Europeana in luna octombrie. POSDRU a ramas pe loc in primele 10 luni ale anului

Romania a cerut de la Comisia Europeana, numai in luna octombrie, aproape 1 miliard de euro, insemnand 5,12% din fondurile structurale si de coeziune alocate tarii in perioada de programare 2007-2013, potrivit Ministerului Fondurilor Europene. Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) nu a mai avansat, insa, aproape deloc in primele 10 luni ale anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )