Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, pentru ca ma simt foarte obosita

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, pentru ca ma simt foarte obosita

Simona Halep a castigat fara probleme meciul cu De Vroome, disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, ma simt foarte obosita

Simona Halep 3 WTA) a castigat fara probleme meciul cu olandeza Indy De Vroome 190 WTA), disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

Primele declaratii date de Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open

Simona Halep a castigat fara probleme meciul cu De Vroome, disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

FOTOGALERIE Simona Halep, debut perfect la BRD Bucuresti Open

Simona Halep a avut parte de un debut perfect la WTA BRD Bucuresti Open, numarul trei din clasamentul WTA trecand in doua seturi, scor 6-0, 6-4, de Indy de Vroome, din Olanda in turul intai). Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 18 minute. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu Simona Halep la competitia bucuresteana.

LIVE Simona Halep debuteaza astazi la Bucharest Open (ora 17:00). Alte patru romance in competitie, de la ora 15:00

Simona Halep intra astazi in turul 1 la Bucharest Open, turneul WTA gazduit de Bucuresti. Jucatoarea noastra o intalneste pe Indy de Vroome, de la ora 17:00, live mai jos.

LIVE Simona Halep debuteaza astazi la Bucharest Open (ora 17:00)

Simona Halep intra astazi in turul 1 la Bucharest Open, turneul WTA gazduit de Bucuresti. Jucatoarea noastra o intalneste pe Indy de Vroome, de la ora 17:00, live mai jos.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep o va intalni pe Indy de Vroome la BRD Bucharest Open, dupa retragerea Kristinei Mladenovici

Jucatoarea de tenis Kristina Mladenovici Franta, locul 103 WTA), finalista in proba de dublu de la Wimbledon, s-a retras din turneul BRD Bucharest Open, unde urma sa o intalneasca pe principala favorita,.

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fara emotii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, in fata a 2. 500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )