Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Antena3 Antena3,
Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta. continuă pe Antena3

Simona Halep S-A CALIFICAT iN FINALA turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova cu scorul de6-7, 6-3, 6-2. Jucatoarea romana a mai intalnit-o anterior pe Kvitova o singura data, in.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii de 3. 405 euro, invingand-o cu scorul de 6-7 4), 6-3, 6-2 pe sportiva ceha Petra Kvitova, a cincea.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a invins-o cu scorul de 6-7 4), 6-3, 6-2 pe sportiva ceha.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa un meci spectaculos castigat in fata lui Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a castigat partida disputata sambata impotriva Petrei Kvitova 6 WTA) si s-a calificat in finala turneului de la Madrid.

LIVETEXT Simona Halep vs. Petra Kvitova, in duelul pentru finala turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) disputa sambata semifinala cu Petra Kvitova 6 WTA), in cadrul turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Partida incepe la 12. 40 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici,.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a trecut in sferturile de finala, cu scorul de .

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA) in meciul disputat vineri si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. in aceasta faza, romanca o va intalni pe Petra Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova.

Simona Halep o va infrunta pe Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, cap de serie numarul 8 si locul 9 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, urmand sa o intalneasca in ultimul act al competitiei pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )