Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros. continuă pe România Liberă

OFICIAL: Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep este, incepand de luni, noul numar doi din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 6. 850 de puncte. Clasamentul este dominat in continuare de Angelique Kerber, in timp ce pe trei se afla Karolina Pliskova.

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA de simplu, cu 6. 850 de puncte, si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3. 490 de puncte.

Cum arata clasamentul WTA dupa Roland Garros

Simona Halep ar fi devenit noua lidera a ierarhiei mondiale WTA cu o victorie in finala de la Roland Garros, dar infrangerea suferita la Jelena Ostapenko a facut ca jucatoarea nostra sa urce doar pe locul secund.

Simona Halep, prima in clasamentul anului

Finala disputata la Roland Garros a propulsat-o pe Simona Halep in prima pozitie a clasamentului mondial al anului sau Cursa pentru Singapore, cum mai este numit.

Simona Halep vs. Jelena Ostapenko 6-4, 4-6, 3-2

ACTUALIZARE 17:38 Jelena Ostapenko o invinge pe Halep in setul al doilea, cu scorul de 6-4. Sportiva letona a reusit o revenire spectaculoasa, dupa ce Simona Halep a condus-o cu 3-0. Urmeaza setul decisiv. *ACTUALIZARE 16:49 Simona Halep castiga primul set al finalei, cu scorul de 6-4 *ACTUALIZARE 16:13 Meciul a inceput, cu Simona Halep la serviciu. Renaut Lichtenstein Franta) arbitreaza din scaun partida. *ACTUALIZARE 16:10 Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander a afirmat, la Eurosport: Simona are o experienta superioara, sa vedem daca va sti sa profite de ea. Jelena este la doar a opta participare la un Grand Slam si nu are nimic de pierdut. *ACTUALIZARE 16:01 Simona Halep si Jelena Ostapenko au intrat pe arena Philippe Chatrier ------------ Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, si Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, se vor intalni astazi, de la ora 16. 00, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep nu s-a inscris la turneul de la Bucuresti. Vor evolua insa Anastasija Sevastova si Carla Suarez Navarro. Ce jucatoare romance sunt pe tablou

Simona Halep, castigatoarea trofeului in 2014 si 2016, nu s-a inscris la turneul WTA de la Bucuresti 17-23 iulie), potrivit listei jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal, publicata de Tennis World. Halep ar putea ajunge insa pe tablou cu un wild-card.

Simona Halep, daramata dupa infrangerea din finala: Doare foarte tare, o sa dureze ceva timp pana trece

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat castigarea turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut, sambata, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finala disputata in cariera, cu Jelena Ostapenko. Letona, numarul 47 WTA, a castigat primul ei trofeu.

LIVE TEXT. Finala feminina de la Roland Garros, Simona Halep - Jelena Ostapenko. Romanca a castigat primul set, Ostapenko pe al doilea. Simona conduce cu 3-2 in setul decisiv

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, si Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, se vor intalni, sambata, de la ora 16. 00, in finala French Open, al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep vs. Jelena Ostapenko 6-4, 1-0

ACTUALIZARE 16:49 Simona Halep castiga primul set al finalei, cu scorul de 6-4 *ACTUALIZARE 16:13 Meciul a inceput, cu Simona Halep la serviciu. Renaut Lichtenstein Franta) arbitreaza din scaun partida. *ACTUALIZARE 16:10 Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander a afirmat, la Eurosport: Simona are o experienta superioara, sa vedem daca va sti sa profite de ea. Jelena este la doar a opta participare la un Grand Slam si nu are nimic de pierdut. *ACTUALIZARE 16:01 Simona Halep si Jelena Ostapenko au intrat pe arena Philippe Chatrier ------------ Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, si Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, se vor intalni astazi, de la ora 16. 00, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep a pierdut a doua finala la Roland Garros. Ostapenko a castigat primul sau grand slam, la doar 20 de ani si la primul sau turneu la seniori. Mesajul romancei: N-am fost pregatita sa castig

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, si Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, se vor intalni, sambata, de la ora 16. 00, in finala French Open, al doilea Grand Slam al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )