Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicatele din Brazilia vor declansa o greva la 11 iulie

B1 B1,
Sindicatele din Brazilia vor declansa o greva la 11 iulie

Principalele centrale sindicale braziline au anuntat marti declansarea unei greve la data de 11 iulie, alaturandu-se pentru prima oara miscarii de protest istorice declansate in urma cu aproximativ doua. continuă pe B1

Marile sindicate din Brazilia intra in greva, incepand din 11 iulie

Principalele centre sindicale din Brazilia au anuntat marti declansarea unei greve la data de 11 iulie, alaturandu-se pentru prima oara miscarii de protest declansate in urma cu aproximativ doua saptamani.

Ponta: Aproape 60.000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate.

Aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, printre cele exceptate fiind locurile din sanatate si educatie, si se va reveni la sistemul de angajare a unui functionar la un post vacantat, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vor fi desfiintate posturile vacante pastrate, in general, pentru functiile de conducere, care aveau nevoie sa aiba in spate un numar de posturi chiar si vacante. Eficientizarea aparatului administrativ este un prim pas, vor .

Sindicatele auto din America vor sa implementeze sistemul de lucru german

Liderul sindicatului industriei auto din SUA cauta o metoda de a implementa in fabricile americane de automobile sistemul de lucru din Germania. Bob King, presedintele UAW, unul dintre cele mai mari sindicate.

Calin Rechea: Efectele situatiei din Austria vor fi resimtite, treptat, in economia nationala

Situatia economica actuala din Austria va provoca efecte negative in economia noastra nationala, dar care vor fi resimtite in mod treptat, considera analistul financiar Calin Rechea.

MedLife in parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania vor oferi asistenta de specialitate gratuita victimelor accidentului din Muntenegru

In semn de solidaritate pentru victimele accidentului din Muntenegru, MedLife a lansat astazi in parteneriat cu colegiul Psihologilor din Romania un program de consiliere psihologica gratuita. Acest program se adreseaza atat ranitilor internati in cele 4 spitale, cat si familiilor acestora. Programul vizeaza 2 etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au fost transportati: Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar Bucuresti, Spitalul Bagdasar-Arseni si Spitalul Elias din capitala, precum si consilierea psihologica gratuita a membrilor familiilor in cabinetele de specialitate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )