Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Aproape 60.000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Aproape 60.000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate.

Aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, printre cele exceptate fiind locurile din sanatate si educatie, si se va reveni la sistemul de angajare a unui functionar la un post vacantat, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vor fi desfiintate posturile vacante pastrate, in general, pentru functiile de conducere, care aveau nevoie sa aiba in spate un numar de posturi chiar si vacante. Eficientizarea aparatului administrativ este un prim pas, vor . continuă pe România Liberă

In timp ce premierul Ponta anunta desfiintarea a circa 60.000 de posturi vacante din administratie, la Ministerul condus de Dan Nica se ocupa functiile vacante

In timp ce premierul Victor Ponta anunta ca Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie, la Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), condus de Dan Nica PSD), au inceput procedurile pentru ocuparea functiilor vacante. Pe site-ul ministerului a fost publicat pe 21 iunie 2013, un anunt privind ocuparea a 35 de functii publice vacante din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala prin transfer la cerere de la o institutie a administratiei publice centrale.

Guvernul va desfiinta 60.000 de posturi vacante din administratie

Aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, printre cele exceptate fiind locurile din sanatate si educatie, si se va reveni la sistemul de angajare a unui functionar la un post vacantat, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula unu la unu

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

Ponta: Circa 60.000 de posturi vacantate din administratie vor fi desfiintate

Circa 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, exceptand locurile de munca din sanatate si educatie, a declarat premierulVictor Ponta in sedinta de guvern de miercuri. Acesta a.

Surse: Guvernul va desfiinta 50.000 de posturi vacante din ministere si administratia centrala si locala

000 de mii de posturi vacante din ministere si administratia centrala si locala se vor desfiinta. Potrivit unor surse citate de B1 TV, maine in sedinta de Guvern se va aproba o OUG prin care se vor.

Guvern: Aproximativ 60.000 de posturi vacante ar putea fi desfiintate

Un numar de aproximativ 60. 000 de posturi vacante ar putea fi desfiintate, conform unei ordonante de urgenta care ar putea fi adoptata de Guvern, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta, care a adaugat insa ca masura nu este valabila pentru sanatate si educatie, informeaza Realitatea. net.

Guvernul da afara 3.000 de birocrati din administratie.

Autoritatile vor disponibiliza angajati din zece ministere 4% din numarul total de salariati) si vor desfiinta posturile vacante din administratia centrala si locala nu si de la cabinetul demnitarilor). De asemenea, se are in vedere scaderea numarului functiilor de conducere la maximum 12% raportat la numarul total al posturilor din respectiva institutie publica centrala sau locala. Taierea posturilor ocupate va fi operata in Ministerul Agriculturii, Ministerul Afacerilor Interne inclusiv .

FNSA este impotriva reducerii posturilor vacante din administratia publica locala

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) respinge categoric proiectul de act normativ al Guvernului care propune reducerea posturilor vacante din administratia publica locala si solicita premierului sa reconsidere astfel de propuneri, potrivit unui comunicat de presa.

Calin Rechea: Efectele situatiei din Austria vor fi resimtite, treptat, in economia nationala

Situatia economica actuala din Austria va provoca efecte negative in economia noastra nationala, dar care vor fi resimtite in mod treptat, considera analistul financiar Calin Rechea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )