Libnet.ro
UNICEF

23:15

SLOBOZIA: Dosar penal pentru un barbat care a iesit din carantina sa joace fotbal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SLOBOZIA: Dosar penal pentru un barbat care a iesit din carantina sa joace fotbal

Un barbat din Slobozia care se afla in carantina a fost prins de jandarmi jucand fotbal la Clubul Tineretului, din oras,motiv pentru care i s a intocmit dosar penal, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

SLOBOZIA: Dosar penal pentru un barbat care a iesit din carantina sa joace forbal

Un barbat din Slobozia care se afla in carantina a fost prins de jandarmi jucand fotbal la Clubul Tineretului, din oras,motiv pentru care i s a intocmit dosar penal, scrie News.

SLOBOZIA: Dosar penal pentru un barbat cre a iesit din carantina sa joace forbal

Un barbat din Slobozia care se afla in carantina a fost prins de jandarmi jucand fotbal la Clubul Tineretului, din oras,motiv pentru care i s a intocmit dosar penal, scrie News.

CORONAVIRUS |Ialomita: Un tanar a plecat din carantina ca sa joace fotbal. Barbatul s-a ales cu dosar penal

Un tanar din Slobozia, aflat in carantina, a ignorat regulile impuse de autoritati si a plecat sa joace fotbal. Barbatul a fost prins de jandarmi chiar pe terenul de sport si sa ales cu un dosar penal pentru z.

Pavel Voicu respinge acuzatiile ca ar fi incercat sa-l scape de un dosar penal pe nepotul deputatului Corneliu Furculita

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, neaga ca a incercat sa musamalizeze un dosar penal pentru a-l scapa de raspundere pe nepotul deputatului socialist Corneliu Furculita, dupa ce acesta ar fi condus in stare de ebrietate automobilul.

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

AUDIO Trafic de influenta la nivel inalt. Cum au musamalizat un dosar penal deputatul Corneliu Furculita si ministrul de Interne, Pavel Voicu

Deputatul socialist Corneliu Furculita s-ar face vinovat de trafic de influenta si abuz de functia si statutul pe care il detine. Alesul poporului s-a implicat pentru a-si scapa nepotul de dosar penal, dupa ce, pe 25 octombrie, acesta a fost prins de agentii de patrulare ai Inspectoratului National de Securitate Publica INSP) in stare de ebrietate la volan.

COVASNA: Doi politisti au fost impuscati de un barbat care a sustras arma unuia dintre ei

Doi politisti din Covasna au fost impuscati joi de un barbat care a sustras arma unuia dintre ei. Agentii sunt in stare stabila, unul dintre ei fiind ranit la coapsa si celalalt la picior, potrivit g4media.

O poveste despre titlurile de stat Fidelis pentru populatie care da de gandit: bani gratis in cateva zile pentru bogati

Emisiunea de titluri de stat precedenta Fidelis) a fost un succes pentru Ministerul Finantelor. Aproape sigur va fi si asta. Este totusi un fenomen, daca-l putem numi asa, ce a fost observat la precedentele emisiuni, cele din vara, care in mod sigur se va repeta. E vorba de bani gratuiti pentru persoanele care au bani multi. Sunt asadar doua categorii de investitori: cei care isi plaseaza banii pentru a nu-i tine in banca la dobanzi mici si cei care au multi bani si profita de acest lucru.

Papuci caldurosi pentru casa. Care e stilul tau?

Cum sezonul acesta vom sta cu siguranta foarte mult in casa, e important ca hainele pe care le purtam sa ne placa si sa fie extrem de comode. La fel si papucii. Iata aici cateva modele de papuci caldurosi pentru casa. Care e stilul tau? .

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )