Libnet.ro
UNICEF

17:30

SOC in showbiz! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! S-a intamplat in SUA!

B1 B1,
SOC in showbiz! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! S-a intamplat in SUA!

Incident grav in familia Anamariei Prodan! Fiica ei care se afla in SUAa suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sportul preferat, baschetul. Anamaria a fost nevoita sa plece urgent in SUA dupa. continuă pe B1

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost iNGROZITOR! E cumplit ce s-a intamplat ...

Clipe grele in familia indragiteiAnamaria Prodan! Vedetaa fost nevoita sa ia urgent avionul spre SUA, dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sportul.

Anamaria Prodan este distrusa de durere. Ce veste a primit impresara dupa ce fiica ei a fost operata

Anamaria Prodan este distrusa de durere, dupa ce a aflat ca fiica ei cea mica are ruptura de ligamente incrucisate si va lipsi de pe terenul de baschet pana la finalul sezonului. Sarah Dumitrescu a fost operata de urgenta, dupa ce a suferit o accidentare grava in meciul dintre Universitatea Mississippi si Universitatea Sam Houston.

Anamaria Prodan atrage toate privirile si in Dubai. Cu ce geanta de fite s-a afisat impresara

Anamaria Prodan nu renunta la eticheta sa. Vedeta s-a afisat dintotdeauna cu lucruri scumpe, mai ales daca vorbim de accesorii. Cum a reusit sa ia toate privirile in Dubai si cu ce geanta s-a pozat sotia lui Laurentiu Reghecampf? Anamaria Prodan, genti de fite si accesorii extrem de scumpe Anamaria Prodan nu se dezice de .

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

S-A TERMINAT! Anamaria Prodan NU isi mai revine din plans. Reghecampf i-a spus ADEVARUL. Care este cel mai mare REGRET al celebrului antrenor

Laurentiu Reghecampf o pune pe jar pe Anamaria Prodan, chiarsi de la departare. SOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICAI TATOIU! DETALII ULUITOARE Ca sa inchida gurile rele care.

Anamaria Prodan, iN LACRIMI! FIICA EI a fost OPERATA DE URGENTA! Toata lumea a fost alaturi de ingerul meu... (FOTO)

Clipe grele pentru Anamaria Prodan! GABRIELA CRISTEA RUPE TACEREA DESPRE NOUA SARCINA! AM SIMTIT NEVOIA SA FAC PUBLIC ACEST MESAJ. Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mica, a fost operata de urgenta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )