Libnet.ro
UNICEF

20:15

Solidaritatea Sanitara: Au fost infectati cu coronavirus 30.000 de lucratori din sanatate, nu 6.000, cat sunt cifrele oficiale (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Solidaritatea Sanitara: Au fost infectati cu coronavirus 30.000 de lucratori din sanatate, nu 6.000, cat sunt cifrele oficiale (studiu)

Aproximativ o zecime dintre lucratorii din sanatate romani au fost infectati pana acum cu noul coronavirus, spune Federatia Solidaritatea Sanitara, citand un studiu pe tema impactului pandemiei COVID-19, realizat in cadrul unei cercetari bazata pe un chestionar ce a evaluat perceptia salariatilor. continuă pe Hotnews

Solidaritatea Sanitara: COVID-19 a imbolnavit 10% din lucratorii din sanatate. STUDIU

Potrivit unui sondaj realizat pe baza de chestionar de Solidaritatea Sanitara numarul angajatilor din sanatate infectati pana acum cu noul coronavirus ar fi mult mai mare decat cifrele oficiale: 30. 000 in loc de 6.

Zeci de romani infectati cu coronavirus au fugit din carantina, din Italia, si s-au intors in Romania

Zeci de romani infectati cu coronavirus au fugit din carantina, din Italia, si s-au intors in Romania. Autoritatile italiene au anuntat ca ii cauta pe romani, iar acestia risca inchisoare de la trei luni la un an si sase luni sau amenda.

Coronavirus: Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic, potrivit hartii ECDC

Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si Marea Britanie, sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic pentru COVID-19 publicata joi de Centrul european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )