Libnet.ro
UNICEF

01:05

Somnul insuficient, inamicul cuplurilor: cine doarme mai putin insala mai mult

Adevărul Adevărul,
Somnul insuficient, inamicul cuplurilor: cine doarme mai putin insala mai mult

Printre nenumaratele beneficii ale celor opt ore de somn pe noapte, oamenii de stiinta americani au descoperit unul in plus: daca dormim suficient ne putem controla mai bine instinctele si astfel putem evita neplacerile atat in cuplu, cat si la serviciu. continuă pe Adevărul

Samsung a prezentat modelul Galaxy S4 mini, varianta mai putin performanta si mai ieftina a ultimului model lansat

Samsung a prezentat joi Galaxy S4 mini, o varianta de dimensiuni mai mici a ultimului model lansat, mai putin performanta, dar care va avea un pret mai redus, noteaza Bloomberg. Galaxy S4 mini are un ecran cu.

Cu gandul la bani devii mai putin sociabil

Rezultatele unui studiu contureaza o noua teorie referitoare la impactul banilor asupra comportamentului social. Cercetatorii avertizeaza ca problemele financiare ne diminueaza abilitatile de comunicare si ne fac mai putin dispusi sa impartasim ganduri si emotii cu cei din jur.

Romania, una din tarile care cheltuie cel mai putin pentru politici sociale

Romania este una dintre tarile care cheltuie cel mai putin pentru politici sociale, iar acest lucru trebuie analizat, dupa cum afirma Egbert Holthuis, seful Departamentului Europa 2020 - Politici sociale din cadrul Comisiei Europene.

Un nou pachet generos Humble Bundle la mai putin de 5 dolari [VIDEO]

Nimic nu este mai placut decat sa cumperi jocuri de calitate la super oferta, exact ce continua sa vanda Humble Bundle la cateva saptamani distanta. Humble Bundle este o initiativa foarte interesanta. In parteneriat cu dezvoltatori de jocuri si publisheri, la cateva saptamani, pe www. humblebundle. com, puteti cumpara jocuri la un pret infim. In principiu, pe langa un pret fix derizoriu, de genul un dolar, puteti plati cat vreti voi iar suma de bani adunata se duce catre una sau doua .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )