Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sondaj IRES. Victor Ponta, cel mai apreciat intelectual roman. Cum interpreteaza sociologii acest rezultat

Adevărul Adevărul,
Sondaj IRES. Victor Ponta, cel mai apreciat intelectual roman. Cum interpreteaza sociologii acest rezultat

Fostul premier Victor Ponta este cel mai apreciat intelectual roman, mai admirat decat Mihai Eminescu, Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Mircea Eliade sau Petre Tutea. Totodata, acelasi sondaj arata ca majoritatea romanilor considera poporul roman mai inteligent decat alte popoare. continuă pe Adevărul

Numele lui Victor Ponta, in dosarul lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 20:18 Informatii noi in dosarul deputatului Sebastian Ghita. Theodor Berna, patronul firmei de constructii Tehnologica Radion, este cel care l-a denuntat pe Sebastian Ghita la DNA. Mai mult, in referatul procurorilor apare si numele fostului premier Victor Ponta, transmite Digi24.

Numele lui Victor Ponta apare in dosarul lui Sebastian Ghita

DNA mentioneaza, in referatul prin care cere incuviintarea arestarii deputatului Sebastian Ghita, ca Victor Ponta i-ar oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, magistratul fiind.

Referat DNA: Victor Ponta i-a oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, arestat in dosarul lui Ghita

DNA mentioneaza, in referatul prin care cere incuviintarea arestarii deputatului Sebastian Ghita, ca Victor Ponta i-ar oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, magistratul fiind in prezent arestat preventiv pentru ca i-ar fi furnizat informatii dintr-un dosar lui Sebatian Ghita.

Loredana Radu, avocata lui Victor Ponta, retinuta in dosarul lui Neculai Ontanu

Procurorii DNA au retinut-o, miercuri seara, pe Loredana Radu, avocata fostului premier Victor Ponta, in dosarul primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu.

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse.

A fost creat in laborator cel mai mic genom al unui organism viu

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse .

Un iPhone SE invelit in aur si cristale e cel mai urat lucru pe care il vei vedea azi

IPhone SE abia a fost lansat si deja a fost transformat intr-o bijuterie, chiar daca una de prost gust. Cei de la Goldgenie sunt cunoscuti pentru faptul ca acopera gadgeturile Apple in metale pretioase si pietre la fel de scumpe. Acum, ei au pus ochii pe iPhone SE, cel mai nou smartphone din gama Apple.

Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Cel mai mare salariu al unui director general in domeniul telecomunicatiilor s-a ridicat anul trecut la 150. 000 de lei 33. 700 euro) brut lunar, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea WALL-STREET.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit antrenor de la EURO 2016. Reactia lui Razvan Burleanu

Potrivit unei statistici oferite de Finance Football, Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre cei 24 de selectioneri prezenti la turneul final EURO 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )