Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sorin Grindeanu, despre Regele Mihai: Au fost speculatii ca NU E ASA INTELIGENT! Duplicitatea premierului: Marti a laudat Casa Regala, dar in tinerete critica dur monarhia (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, despre Regele Mihai: Au fost speculatii ca NU E ASA INTELIGENT! Duplicitatea premierului: Marti a laudat Casa Regala, dar in tinerete critica dur monarhia (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a participat marti la un eveniment organizat de Casa Regala a Romaniei la Palatul Elisabeta cu ocazia implinirii a 20 de ani de la prima vizita externa a Familiei Regale. continuă pe B1

Cunoscandu-i foarte bine istoria ar fi o DEZAMAGIRE. Sorin Grindeanu, despre Victor Ponta. Premierul povesteste despre cum s-au cunoscut cei doi

Sorin Grindeanu a vorbit despre fostul premier Victor Ponta, spunand ca nu crede ca va pleca din PSD, povestind si despre momentul in care s-au cunoscut. Nu-l vad pe Victor Ponta plecand.

Sorin Grindeanu despre protestele din prima luna de guvernare: A fost depasita aceasta situatie. A fost vorba de comunicare, lucrurile au fost gresit intelese. In momentul asta se lucreaza la foc continuu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni seara, la Antena 3, ca a discutat saptamana trecuta cu ministrul Finantelor, iar cabinetul sau se va tine de programul de guvernare. Grindeanu a dat asigurari ca toate masurile economice sunt atent analizate, iar cresterea economica este monitorizata. E prima data de cand am devenit tara membra NATO cand Romania aloca 2% din PIB pentru aparare, a mai subliniat primul ministru. Vorbind despre relatia cu Victor Ponta, premierul apreciaza ca nu crede in plecarea acestuia din partid si ca ar fi o dezamagire pentru mine daca s-ar intampla acest lucru.

Cartea fantoma a lui Sorin Grindeanu

Prima problema legata de Sorin Grindeanu nu a fost legata de parcursul sau profesional, ci de o marturisire pe care nimeni nu i-o ceruse si care tocmai de aceea a parut stridenta.

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu: Pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il creditez cu incredere totala fiindca stie sistemul in ansamblu

Premierul Sorin Grindeanu a discutat cu jurnalistii DC News, in cadrul unui interviu, despre banii de salarii si pensii, despre programul Guvernului, dar si despre avertizarea venita din partea FMI si despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis.

Grindeanu, despre estimarile FMI: Masurile luate de Guvern au fost foarte bine analizate inainte de a fi aplicate

Premeirul Sorin Grindeanu a afirmat, luni seara, la Antena 3, referitor la vizita delegatiei Fondului Monetar International in tara noastra, ca a discutat cu reprezentantii misiunii FMI carora le-a prezentat viziunea Cabinetului sau si a dat asigurari ca masurile luate de Guvern au fost foarte bine analizate inainte de a fi aplicate.

Sorin Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu si Tariceanu

Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca, in opinia lui, cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa anul 1989 ar fi fost o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta, Mugur Isarescu si Calin Popescu Tariceanu.

Horatiu Pepine: Cartea fantoma a lui Sorin Grindeanu |COMENTARIU DW

Prima problema legata de Sorin Grindeanu nu a fost legata de trecutul sau profesional, ci de o marturisire pe care nimeni nu i-o ceruse - accea ca bunicul lui a fost detinut politic, subliniaza un articol publicat de Deutsche Welle.

UPDATE. Lucan Cotizo, acuzat ca a fost implicat in 2011 intr-un dosar de contrabanda cu tigari, uns de Sorin Grindeanu sef la Vami. Lucan Cotizo neaga acuzatiile si sustine ca este victima unei neintelegeri jurnalistice

Puse cap ca cap, doua stiri aparent banale, daca tinem cont de realitatile romanesti ale momentului, scot la iveala un fapt ingrijorator: premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa numeasca sef la Vami o persoana implicata intr-un scandal de contrabanda.

Premierul Sorin Grindeanu: Pentru Aparare, nu vreau sa cheltuim acesti bani de dragul de a cheltui. Sunt foarte multi bani

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, il atentioneaza pe ministrul Apararii cu privire la modul in care cheltuie banii alocati pentru inzestrarea Armatei, in acest an echivalentul a 2% din produsul intern brut.

Premierul Sorin Grindeanu a laudat eforturile Casei Regale privind promovarea Romaniei in strainatate. in studentie, insa, el sustinea ca monarhia este o institutie complet nedemocratica, pentru ca tronul se mosteneste prin drept ereditar

Premierul Sorin Grindeanu a participat, marti, la un eveniment organizat de Casa Regala, la Palatul Elisabeta, context in care a laudat eforturile regale privind promovarea Romaniei in strainatate. Pe de alta parte, in urma cu 20 de ani, seful Executivului a afirmat, intr-o interventie telefonica pentru TV Eurosat, ca monarhia este o institutie complet nedemocratica, pentru ca tronul se mosteneste prin drept ereditar si nu prin alegere.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )