Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sorin Grindeanu, detalii despre intalnirea cu Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, detalii despre intalnirea cu Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit pentru prima oara de la ruptura produsa in urma cu cateva luni. Cei doi au avut o discutie. continuă pe Antena3

Surse: Fostul premier Sorin Grindeanu s-a intalnit cu Liviu Dragnea

Surse politice convergente au declarat ca a existat cel putin o intalnire zilele trecute intre fostul premier Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, anterior, cei doi si-au.

Sorin Grindeanu intoarce armele: S-a impacat cu Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu pare sa fi trecut peste faptul ca a fost dat afara de la Palatul Victoria de Liviu Dragnea. Grindeanu spune ca s-a vazut cu Dragnea si ca acesta din urma s-a purtat.

Fostul premier Sorin Grindeanu a negociat cu calaul Guvernului sau, Liviu Dragnea: Vreau sa raman in PSD

Fostul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a confirmat, miercuri, ca s-a intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca prima sa optiune este sa ramana membru al formatiunii social-democrate.

Sorin Grindeanu vrea sa ingroape securea razboiului cu presedintele PSD. Ce i-a cerut fostul premier lui Dragnea

Sorin Grindeanu vrea sa ingroape securea razboiului cu presedintele PSD. Fostul premier al Romaniei i-a cerut lui Liviu Dragnea o intalnire in privinta impacarii si a revenirii.

Surse: intalnire Grindeanu - Dragnea. Fostul premier vrea impacarea cu seful PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu i-a solicitat lui Liviu Dragnea o intalnire in privinta impacarii si a revenirii in partid, potrivit DCNews, care citeaza surse din interiorul PSD.

Grindeanu intoarce armele: Am avut o discutie cu Dragnea. Mi-a vorbit parinteste. PSD nu are nevoie de disensiuni interne, de rupturi

Fostul premier Sorin Grindeanu a recunoscut, intr-un interviu acordat unui site de stiri, faptul ca s-a intalnit cu Liviu Dragnea, fostul lider de la Palatul Victoria precizand ca ramane pesedist pana la capat si dand de inteles ca a facut pace cu presedintele PSD.

Surse: Sorin Grindeanu ar putea fi numit ambasador (VIDEO)

Fostul premier Sorin Grindeanu ar urma sa intre in diplomatie, iar postul oferit ar fi cel de la Chisinau, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh. / Dragnea: Am discutat despre proiectul de buget. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate. Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte, a declarat Liviu Dragnea.

Guvernul a numit-o prefect de Timis pe fosta sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu

Guvernul a numit-o in functia de prefect de Timis pe Eva Georgeta Andreas, fosta sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu, potrivit unor surse guvernamentale.

Noul prefect de Timis, o colaboratoare apropiata a lui Sorin Grindeanu

Prefectul judetului Timis, Mircea Bacala, va fi inclocuit de la conducerea Prefecturii Timis de Eva Andreas, o angajata a Consiliului Judetean Timis, fosta angajata a Secretariatului General al Guvernului, in scurtul mandat al lui Sorin Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )