Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sorin Grindeanu explica la care dintre cele opt spitale regionale promise de PSD in 2016 s-ar trata

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu explica la care dintre cele opt spitale regionale promise de PSD in 2016 s-ar trata

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a fost intrebat joi, de catre Adevarul, in timpul unei conferinte de presa, la care dintre cele opt spitale regionale promise de social-democrati in programul de guvernare in 2016 s-ar trata, in cazul unei probleme medicale. continuă pe Adevărul

SORIN GRINDEANU: Modul in care Guvernul gestioneaza criza sanitara va aduce o prezenta scazuta la vot

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, candidat pentru un mandat de deputat in alegerile din decembrie, a declarat, astazi, ca modul in care Guvernul PNL gestioneaza criza sanitara local si central va avea drept consecinta o prezenta scazuta la vot, ceea ce nu este bine pentru democratie.

Sorin Grindeanu: PNL este un partid incapabil sa guverneze, nu doar la nivel central. Gradul de indatorare al Romaniei a ajuns la 47 la suta

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a facut o radiografie a guvernarii PNL si a concluzionat ca acest partid este incapabil sa guverneze, aratand ca in domeniul sanatatii Bucurestiul este singura capitala din Uniunea Europeana care nu mai are capacitate de a trata pacientii, in zona economica Romania a ajuns la o datorie externa de 47 la suta, iar scoala nu este pregatita pentru cursurile online.

Sorin Grindeanu: Fara a controla criza sanitara, este o iluzie sa crezi ca poti salva economia sau educatia (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, transmite, joi, fara a controla criza sanitara, este o iluzie sa crezi ca poti salva economia sau educatia. Potrivit liderului social-democrat, guvernul PNL a.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

Medic vindecat de COVID-19: Am trecut printr-una dintre cele mai proaste stari resimtite vreodata. Medicii sunt obositi, tracasati, costumati, iar unii nu suporta o simpla masca

Medicul Mihai Casu, care s-a infectat cu coronavirus si a stat 14 zile in spital, a sustinut ca experienta e una traumatizanta, care lasa sechele nu doar fizice, ci si psihice. El a mai afirmat ca spitalele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )