Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean din Alba, dotat cu aparate prin care pacientii pot anunta daca li s-a cerut mita

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Judetean din Alba, dotat cu aparate prin care pacientii pot anunta daca li s-a cerut mita

Zece sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia au fost dotate cu aparate prin care pacientii pot anunta daca personalul medical le-a cerut mita si daca au fost multumiti de serviciile primite in timpul internarii. Potrivit managerului spitalului din Alba Iulia, instalarea aparatelor in cele zece sectii ale unitatii medicale face parte din procesul de certificare pentru implementarea sistemului de management anti-mita. continuă pe Hotnews

ALARMANT! Doctorita acuzata ca si-a UCIS fetita nou-nascuta s-a intors la munca, la spitalul judetean din Oradea

Situatie halucinanta la Spitalul Judetean din Oradea. Medicul rezident Nadia Filip s-a intors la serviciu la o luna dupa ce a fost acuzata ca si-a ucis fetita nou-nascuta. La inceputul lunii septembrie,.

FOTO Sute de caciulite realizate de voluntari pentru bebelusii prematuri de la Spitalul Judetean din Targoviste

Bebelusii nascuti prematur la Maternitatea din Targoviste au parte, pe langa aparatura de ultima generatie, si de afectiunea si atentia celor din jur. Cei care vin pe lume mai devreme primesc din partea unei asociatii caciulite lucrate manual de mai multe voluntare.

Aparate anti-spaga la Spitalul Judetean Alba. Pacientii pot anunta daca li s-a cerut mita

Investitie inedita la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA in zece sectii ale unitatii sanitare au fost instalate aparate prin.

Aparate anti-mita la Spitalul Judetean Alba. Pacientii pot spune daca li s-au cerut bani de catre medici sau asistente

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Alba a luat o decizie inedita pentru a preveni fenomenul mitei in unitatea medicala. Au fost instalate mai multe aparate prin intermediul carora pacientii pot sa comunice daca li s-au solicitat bani sau atentii de catre medici si asistente.

Anunt bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce conditie trebuie sa indeplineasca noua femeie de serviciu! Este cumva o greseala sau o gluma?

Un liceu din Alba Iulia a pus un anunt de angajare pentru postul de femeie de serviciu. Conditia pusa a starnit insa un val de reactii. Viitoarei femei de serviciu i se cere sa aiba treizeci de ani de.

Televiziunea publica a pierdut procesul prin care incerca sa inchida gura propriei Comisii de Etica

TVR a pierdut, la Curtea de Apel Bucuresti, procesul prin care incerca sa anuleze o decizie a propriei Comisii de Etica, decizie prin care conducerea institutiei era criticata pentru modul cum a actionat in cazul Patraru.

Peste 2 zile, presedintele ANAF ramane fara dreptul de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu (analiza - Adrian Benta)

In Monitorul oficial a fost publicata o lege prin care se abroga dreptul presedintelui ANAF de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu, sustine consultantul fiscal Adrian Benta. Este vorba despre Legea nr. 1722019 pentru modificarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal.

Cum va arata serialul interactiv prin care Tinder vrea sa-ti gaseasca partener

Tinder a anuntat lansarea unui serial interactiv prin care te va lasa sa iei propriile decizii prinswipe dreapta sau stanga. Serialul este unul de tipul choose-your-own-adventure, ceea ce.

Sorina Pintea se intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare. Ce isi reproseaza dupa un an si opt luni in fruntea ministerului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin Opris, pe care a ocupat-o inainte de a fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )