Libnet.ro
UNICEF

21:01

Anunt bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce conditie trebuie sa indeplineasca noua femeie de serviciu! Este cumva o greseala sau o gluma?

Antena3 Antena3,
Anunt bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce conditie trebuie sa indeplineasca noua femeie de serviciu! Este cumva o greseala sau o gluma?

Un liceu din Alba Iulia a pus un anunt de angajare pentru postul de femeie de serviciu. Conditia pusa a starnit insa un val de reactii. Viitoarei femei de serviciu i se cere sa aiba treizeci de ani de. continuă pe Antena3

O scoala din Alba Iulia cauta femeie de serviciu cu 30 de ani vechime. Care este explicatia directorului

Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia angajeaza femeie de serviciu. Una dintre conditiile impuse prin anuntul de concurs este ca persoana care doreste sa prea postul trebuie sa aiba nu mai putin decat 30 de ani vechime in munca.

FOTO Niste copii din Alba Iulia si-au construit o casa de la zero. Cum arata constructia realizata in premiera pe tara

Cercetasii din Alba Iulia au reusit imposibilul: si-au construit de la zero un centru functional destinat activitatilor grupului. Este prima constructie de acest fel din tara, realizata de un grup de cercetasi.

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes trimisi in judecata pentru talharie, furt si conducere fara permis

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes au fost trimisi in judecata pentru infractiuni de talharie, conducerea unui autovehicul fara permis si furt.

Criteriu de angajare incredibil la un liceu de arte din Alba Iulia: Institutia cauta femeie de serviciu cu minimum 30 de ani vechime

Anunt inedit de angajare la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Conducerea unitatii de invatamant a scos la concurs un post de ingrijitor de cladiri pentru care cere o experienta de 30 de.

VIDEO Razie la Alba Iulia dupa accidentul din Ialomita. Permise si certificate de inmatriculare retinute

Politistii din Alba Iulia au organizat in noaptea de sambata spre duminica o actiune ce viza depistarea in trafic a persoanelor care conduc autovehicule fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )