Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea si Iohannis: Era normal sa radem putin

Antena3 Antena3,
Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea si Iohannis: Era normal sa radem putin

Premierul Victor Ponta a dezmintit zvonurile privind negocierile dintre PSD si Cotroceni pe tema gasirii unui nou premier. Ieri dimineata a aparut pe sursele bine cunoscute, cred ca la Digi 25 si la. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare.

Ce spune Iurie Leanca despre negocierile cu AIE 3. PPEM propune ca deputatii sa refuze imunitatea parlamentara

Liderul Partidului Popular European din Moldova PPEM), Iurie Leanca, a prezentat o initiativa legislativa prin care se doreste ca deputatii sa refuze benevol imunitatea parlamentara, argumentand aceasta necesitate prin presiunile din partea societatii care doreste sa afle adevarul despre jaful secolului.

Tatonari Dragnea - Iohannis

Ecuatia alegerilor pentru functia de presedinte al PSD pare sa fi fost rezolvata cu mult inainte de termen, Liviu Dragnea fiind unicul candidat pentru postul ramas vacant dupa retragerea lui Victor Ponta.

Victor Ponta vede multe asemanari intre Iohannis si Basescu

Victor Ponta vede multe similitudini cu epoca lui Basescu, de data asta la palatul Cotroceni. Premierul spune ca-si doreste sa aiba o relatie buna de colaborare cu presedintele Iohannis dar ca, din pacate, nu.

Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

Victor Ponta si-a inceput saptamanala sedinta de guvern cu multumiri adresate Coalitiei de guvernare pentru sprijinul acordat la motiunea de cenzura de marti.

Basescu, despre mitingul PNL: Draga Vasile, era usor sa aduni oameni cand il aveai pe Basescu

Traian Basescu il ironizeaza pe fostul sau sef de campanie, copresedintele PNL Vasile Blaga, pentru mitingul organizat de Opozitie cu ocazia motiunii de cenzura, transmitandu-i ca era mult mai usor sa adune un numar dublul de oameni atunci cand il avea candidat pe el.

Ponta, despre un NOU acord cu FMI: Vom discuta. Un acord preventiv e bun

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la scurt timp dupa anuntul picarii motiunii de cenzura ca Guvernul pe care il conduce intentioneaza sa incheie un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International pentru cine stie ce o veni in Europa sau in lume, vreo criza financiara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )