Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

Victor Ponta si-a inceput saptamanala sedinta de guvern cu multumiri adresate Coalitiei de guvernare pentru sprijinul acordat la motiunea de cenzura de marti.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Greu de demis: Victor Ponta rezista la Palatul Victoria. Cronica unei motiuni ratate

Liberalii au tras cu usurinta singurul glont pe care-l aveau la indemana pentru a demite Guvernul Ponta si au pierdut. Premierul Victor Ponta poate sa ramana linistit in fruntea Guvernului pana in 2016. Doar atunci, Opozitia mai are o sansa sa-l indeparteze, dupa ce PNL reusit sa bifeze a patra motiune de cenzura ratata. Liberalii nici nu si-au dat foarte mult silinta pentru a inregistra un succes, fiind complet nepregatiti.

Reactia lui Ponta privind zvonurile despre inlaturarea lui din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au dezmintit, joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functie dupa Congresul PSD, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid.

Victor Ponta, catre PNL: Dragnea e penal, Oprea e tradator, dar sunt buni daca voteaza motiunea

Ponta a mai spus ca liberalii au fi transformat tradarea si schimbarea intr-o marca a PNL. Tradarea si schimbarea, din pacate, sunt o marca inregistrata pentru partidul care a candidat in 2014 ca reprezentant ALDE si luni dimineata s-a trezit la PPE. Din punctul asta de vedere, stati intr-o companie foarte buna, a spus premierul.

Anuntul premierului Victor Ponta privind situatia economica a Romaniei

In prag de motiune de cenzura, Victor Ponta le arunca in cap liberalilor cifrele. Si nu atat liberalilor cat aripei pedeliste a noului PNL. Premierul a postat in ultimele doua zile pe Facebook un fel de bilant .

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta: Am vorbit cu Iohannis despre dosarul meu

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca presedintele Klaus Iohannis greseste vorbind despre dosarul sau dosarul Turceni-Rovinari - n. red. ), adugand ca a discutat cu presedintele despre acest aspect. Cu cat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )