Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

Victor Ponta si-a inceput saptamanala sedinta de guvern cu multumiri adresate Coalitiei de guvernare pentru sprijinul acordat la motiunea de cenzura de marti. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta: Am vorbit cu Iohannis despre dosarul meu

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca presedintele Klaus Iohannis greseste vorbind despre dosarul sau dosarul Turceni-Rovinari - n. red. ), adugand ca a discutat cu presedintele despre acest aspect. Cu cat.

Este ceva inedit. Filmuletul postat de Victor Ponta pe Facebook dupa motiune

Imediata dupa motiunea de cenzura, Victor Ponta a publicat un material video interesant pe Facebook. Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum inapoi la treaba!, a scris premierul pe reteaua.

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

Ponta, despre Scandalul Volkswagen: O lectie pentru cei care tot dau lectii e binevenita

Victor Ponta a declarat, luni , la Palatul Parlamentului, refertitor la scandalul in care este implicat grupul auto german Volkswagen ca este binevenita o lectie pentru cei care dau lectii este binevenita.

Ponta, despre un NOU acord cu FMI: Vom discuta. Un acord preventiv e bun

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la scurt timp dupa anuntul picarii motiunii de cenzura ca Guvernul pe care il conduce intentioneaza sa incheie un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International pentru cine stie ce o veni in Europa sau in lume, vreo criza financiara.

Ponta, despre motiunea de cenzura: Este o greseala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi pentru, in timp ce, ca sa poata fi schimbat actualul Guvern, este nevoie de 276 de voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )