Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce spune STS despre vila de la Scrovistea in care s-a mutat Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Ce spune STS despre vila de la Scrovistea in care s-a mutat Traian Basescu

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat marti ca, in resedinta in care locuieste temporar fostul presedinte Traian Basescu, in zona Scrovistea, fostul sef al statului nu are acces la sistemele de telefonie speciala asigurate de STS, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre vila in care s-a mutat Basescu

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Basescu nu a vrut sa plece

Klaus Iohannis a precizat, marti, ca la 100 de zile de la preluarea mandatului de presedinte, statul roman nu i-a pus inca la dispozitie resedinta oficiala prezidentiala. Victor Ponta a precizat pentru B1 TV ca s-a ajuns la aceasta situatie deoarece Basescu nu a vrut sa paraseasca vila Lac 3.

Ce spune DNA despre modificarea Codului de procedura penala

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, intr-un comunicat, ca Proiectul de lege aflat in dezbatere in Senat, de modificare si completare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala contine aspecte care ar putea afecta eficienta investigatiilor realizate in dosarele de coruptie.

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Zoso despre arestarile din politica romaneasca

Bloggeri scriu, marti, despre arestarile din politica romaneasca, despre oferta la achizitionarea unui laptop Toshiba, dar si despre povestea celor doua lumi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )