Libnet.ro
UNICEF

18:46

Stelian Tanase CERE Parlamentului sa ia masuri pentru salvarea TVR

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase CERE Parlamentului sa ia masuri pentru salvarea TVR

Directorul general al TVR, Stelian Tanase, solicita ca Parlamentul sa aiba in vedere o serie de masuri care ar putea duce la salvarea si garantarea independentei economice si politice a televiziunii publice, printre acestea numarandu-se si indexarea taxei TV. continuă pe România Liberă

Stelian Tanase, la doar un pas de a fi dat afara de la sefia TVR

Comisiile de cultura ale Parlamentului au respins miercuri raportul de activitate al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune pe anul 2014, scrie agerpres. ro. Pentru respingerea.

Alexandru Nazare: Ministrul Transporturilor trebuie sa ia urgent masuri pentru a debloca lucrarile la autostrazile finantate din fonduri europene

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, trebuie sa isi faca simtita prezenta si sa ia urgent masuri pentru a debloca lucrarile la autostrazile finantate din fonduri europene, solicita vicepresedintele PNL Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor in guvernul MRU. Pe toate tronsoanele de autostrazi finantate din fonduri europene exista probleme care persista de luni intregi fara ca Ministerul Transporturilor sau CNADNR sa se implice in rezolvarea lor, sustine Nazare. Vezi ce probleme reclama fostul ministru.

Primul pas pentru demiterea lui Stelian Tanase: Comisiile de Cultura ale Parlamentului au respins raportul TVR

Comisiile reunite de Cultura au respins raportul de activitate al TVR pe anul 2014. Daca plenul Parlamentului va decide respingerea raportului, conducerea TVR este, automat, demisa.

Austria ia masuri pentru a controla valul de refugiati: trimite militari la granita cu Ungaria

Austria va face apel in scurt timp la armata pentru a ajuta politia in gestionarea fluxului de imigranti care ajung in cea mai mare parte din Ungaria, a anuntat, luni, cancelarul Werner Faymann.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )