Libnet.ro
UNICEF

19:30

STUDIU Aproape jumatate dintre angajatorii din Romania vor acorda in acest an bonusuri de Sarbatori

Adevărul Adevărul,
STUDIU Aproape jumatate dintre angajatorii din Romania vor acorda in acest an bonusuri de Sarbatori

Aproape jumatate dintre angajatorii din Romania 47%) vor acorda in acest an bonusuri de Sarbatori sub diverse forme, se arata intr-un studiu realizat de site-ul de recrutare online BestJobs. eu, care precizeaza ca circa 51% dintre angajatori vor acorda bonusuri intre 100 si 500 de euro. continuă pe Adevărul

STUDIU Doua companii din trei vor ingheta angajarile in primul trimestru al anului viitor

In primul trimestru din 2017, 66% dintre angajatorii din Romania nu anticipeaza nicio schimbare in ceea ce priveste numarul de angajati, in timp ce doar 19% dintre rerprezentantii companiilor prevad cresteri ale numarului total de angajati, potrivit unui studiu al companiei de resurse umane Manpower, privind perspectivele angajarii de forta de munca, publicat marti.

Veste mult asteptata: aproape jumatate din angajatori acorda bonusuri de Sarbatori

Circa jumatate dintre angajatori 47%) sunt hotarati sa-si rasplateasca angajatii si vor acorda un bonus, fie in bani, fie sub forma de produse sau vor organiza pentru angajati diferite activitati: petreceri sau team building-uri. Acestia vor cheltui.

Cod galben de ninsori si vant in aproape jumatate de tara

Meteorologii au emis, marti dimineata, atentionari cod galben de vant si ninsoare pentru aproape jumatate de tara, valabile timp de mai multe ore. in aceste zone ninge moderat iar rafalele de vant pot depasi 60 de kilometri pe ora.

DNA Ploiesti, spaima coruptilor din Romania. Cum au incaput pe mana procurorilor influenti oameni de afaceri si puternici politicieni

DNA Prahova a devenit in ultimii ani vedeta luptei anticoruptie din Romania si asta pe buna dreptate. O mana de procurori a reusit sa destabilizeze filiere mafiote extrem de periculoase care se al.

XTB dezbate problema lipsei compensarii tranzactiilor de pe bursele straine cu cele din Romania

Tinand cont de situatia actuala din Romania, in care pierderile inregistrate de investitorii de retail care fac plasamente pe pietele straine de capital sunt compensate doar cu profitul obtinut in piata respectiva, iar impozitarea se face pe sume mai.

Copiii vedetelor din Romania. Ce mari au crescut!

Multe din vedetele din Romania au copii deja mari, dar isi pastreaza un public fidel format in mare parte din pustani. Iata despre cine este vorba si cum arata copiii lor in prezent.

Clasament: Clasa medie din Romania castiga doi euro pe ora. Doar bulgarii o duc mai rau

Eurostat a dat publicitatii un clasament in care -arata ca, intre cei mai bine si cei mai prost platiti angajati din Romania, exista o diferenta uriasa.

Financial Times: Victorie categorica a social-democratilor la alegerile parlamentare din Romania. Trei nume, printre posibilele propuneri de premier

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania au produs ecouri si in presa internationala. Jurnalistii de la Financial Times scriu despre victoria categorica a PSD la scrutinul de duminica,.

IRES arata cine a votat PSD, la alegerile parlamentare: Jumatate dintre alegatori sunt oraseni, cu studii medii. Aproape o treime dintre votanti au studii superioare

Sociologul IRES Dan Jurncan a explicat, la Digi24, profitul alegatorului care a votat, duminica, la alegerile parlamentare, cu Partidul Social Democrat, formatiunea care a obtinut peste 45% din voturi.

Alegeri parlamentare 2016. PSD castiga aproape jumatate din mandatele de parlamentari. Cine intra in Senat si in Camera Deputatilor

Alegeri parlamentare 2016 Iasi. Partidul Social Democrat si-a adjudecat aproape sigur jumatate din mandatele de parlamentari aferente judetului Iasi. Numaratoarea paralela a PSD arata ca, la nivelul municipiului Iasi, procentul obtinut de partid este cu circa 9% fata de scorul la nivelul judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )