Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUBIECTE BACALAUREAT 2018. Elevii au fost luati prin surprindere de subiectele la Matematica si Istorie. Cat de grele au fost

Antena3 Antena3,
SUBIECTE BACALAUREAT 2018. Elevii au fost luati prin surprindere de subiectele la Matematica si Istorie. Cat de grele au fost

Prima sesiune a examenului de bacalaureat a continuat cu proba obligatorie a profilului. Cei de la real au sustinut proba la matematica, cei de la profil uman proba la istorie. continuă pe Antena3

SUBIECTE BACALAUREAT 2018. SUBIECTE Si BAREM de corectare la BACALAUREAT. Cum trebuiau rezolvate subiectele la limba romana

SUBIECTE Si BAREM de corectare la BACALAUREAT. Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BACALAUREAT, cea de Limba si Literatura Romana.

Subiecte Romana Bacalaureat 2018: Elevii au avut de analizat poezii de Eminescu, Arghezi, Barbu sau Blaga

Elevii care au sustinut, luni, proba scrisa a examenului de Bacalaureat au avut de analizat, la subiectul al treilea, la profilul real, poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi, iar la profilul uman a picat arta poetica in opera lui Ion Barbu sau.

Subiecte Romna Bacalaureat 2018: Elevii au avut de analizat poezii de Eminescu, Arghezi, Barbu sau Blaga

Elevii care au sustinut, luni, proba scrisa a examenului de Bacalaureat au avut de analizat, la subiectul al treilea, la profilul real, poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi, iar la profilul uman a picat arta poetica in opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga, scrie Mediafax.

Subiecte BAC 2018. Au fost probleme de olimpiada la matematica

Miercuri, 27 iunie, peste 5. 000 de absolventi de liceu au sustinut proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat. Dupa o ora si jumatate, elevii au inceput sa iasa unul cate unul din salile de examen. Unii erau fericiti, altii cu sperante ca vor lua o nota cat mai mare.

SUBIECTE BAC 2018. Care au fost subiectele la limba romana

Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana. Subiecte limba romana Bacalaureat 2018 edu. ro. La profilul uman a.

Subiecte BAC 2018. Elevii, la iesirea de la examen: Faptul este consumat, bine, rau, a trecut si proba la matematica

Daca integralele le-au dat de cap celor de la profilul real, candidatilor de la istorie li s-a cerut sa vorbeasca despre instaurarea regimurilor totalitariste postbelice in Romania si in intreaga Europa. Asa cum era de asteptat, cei care s-au pregatit nu au avut probleme. Restul, in schimb, au mers la noroc.

VIDEO Bacalaureat 2018. Un absolvent a fost eliminat din examen pentru ca avea copiute la el

Miercuri, 27 iunie, aproape 2. 500 de absolventi au sustinut au sustinut proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat. Dupa o ora si jumatate, elevii au inceput sa iasa unul cate unul din salile de examen. Un absolvent a fost eliminat din examen pentru ca avea copiute la el.

SUBIECTE BAC 2018 MATE. Ce subiecte au primit azi elevii la BACALAUREAT 2018. BAREME de corectare

SUBIECTE BAC 2018 MATEMATICA Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, au inceput luni cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationa.

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Ce subiecte au primit azi elevii la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa - cea la alegere a profilului si specializarii - este programata joi.

SUBIECTE BAC 2018 MATEMATICA. Ce subiecte au primit astazi elevii la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE BAC 2018 MATEMATICA Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, au inceput luni cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )