Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

România Liberă România Liberă,
Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24. continuă pe România Liberă

SURSE Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Liviu Dragnea: Nu am vorbit cu premierul ieri sau astazi. Nu ne-a zis nimic

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat surse politice pentru HotNews. ro.

Premierul Victor Ponta va participa la inaugurarea galeriei hidroenergetice Surduc-Nehoiu

Inaugurarea celei mai lungi galerii hidroenergetice din Romania, pusa in functiune dupa anul 1984, va avea loc, pe data de 10 septembrie, in orasul Nehoiu, judetul Buzau. La taierea panglicii va fi prezent premierul Victor Ponta, alaturi de ministri si secretari de stat din Guvernul Romaniei, dar si de oficialitati locale si judetene.

Klaus Iohannis se asteapta ca premierul Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, daca si-a schimbat opinia fata de premierul Victor Ponta, in contextul problemelor penale ale acestuia, respectiv daca inca mai asteapta o demisie a.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Victor Ponta in Parlament: Un nou sistem de achizitii publice, legea salarizarii bugetarilor si legea bugetului de stat - prioritatile Guvernului in aceasta toamna. / Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Codul Fiscal, nu eliminate, pot fi intr

Cele trei proiecte ale Guvernului in aceasta toamna pe care mi-as dori sa le dezbatem in Parlament, sa le imbunatatim si sa le adoptam sunt un nou pachet de legi privind achizitiile publice, o noua lege a salarizarii bugetarilor - ambele urmand sa ajunga pe masa Parlamentului in luna octombrie, si legea bugetului de stat pentru 2016, care ar urma sa fie finalizata si prezentata Parlamentului in luna noiembrie, a afirmat luni premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. Ponta a mai spus ca Sunt absolut convins ca toate masurile prevazute in Codul Fiscal sunt bune pentru economia romaneasca si sunt sustenabile. Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Cod, nu eliminate, sa le introducem mai devreme decat 1 ianuarie 2017.

Sociologul Alin Teodorescu: Dupa o perioada de buimaceala, PSD a crescut din nou peste PNL. S-ar putea ca anul viitor PSD sa faca din nou guvernul

Sociologul institutului de sondare a opiniei publice IMAS, Alin Teodorescu, a declarat intr-un interviu ca l-a avertizat pe premierul Victor Ponta inca din primavara anului trecut ca va pierde alegerile.

Victor Ponta a INFIRMAT zvonurile potrivit carora s-ar afla in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

Surse: Victor Ponta ar fi parasit Romania cu destinatia Istanbul

Premierul Victor Ponta ar fi parasit Romania, potrivit unor surse citate, joi, de bn24. ro, care spun ca acesta s-ar fi dus din nou la Istanbul. Seful Executivului ar fi trebuit sa se dupa in capitala Turciei.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )