Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Victor Ponta va participa la inaugurarea galeriei hidroenergetice Surduc-Nehoiu

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta va participa la inaugurarea galeriei hidroenergetice Surduc-Nehoiu

Inaugurarea celei mai lungi galerii hidroenergetice din Romania, pusa in functiune dupa anul 1984, va avea loc, pe data de 10 septembrie, in orasul Nehoiu, judetul Buzau. La taierea panglicii va fi prezent premierul Victor Ponta, alaturi de ministri si secretari de stat din Guvernul Romaniei, dar si de oficialitati locale si judetene. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis se asteapta ca premierul Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, daca si-a schimbat opinia fata de premierul Victor Ponta, in contextul problemelor penale ale acestuia, respectiv daca inca mai asteapta o demisie a.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Victor Ponta: Editia din 2017 a Festivalului George Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu!

Premierul Victor Ponta a transmis sambata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este de parere ca, editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu. Totodata, premierul.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Victor Ponta: Realitatea TV are datorii de 20 de milioane de lei si este de 4 ani in insolventa. Trebuie sa inceteze vechea separatie intre cei care platesc corect taxe si smecherii cu protectie politica

Premierul Victor Ponta a transmis o scrisoare deschisa, pe Facebook, copresedintilor PNL cu privire la situatia televiziunii Realitatea TV, companie aflata de patru ani in insolventa, cu datorii foarte mari.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile societatii.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV, societate care se lauda cu protectia PNL

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile Realitatea.

Victor Ponta: Romania poate primi cel mult 1.780 de refugiati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la finalul sedintei de coalitie, ca pozitia expimata de presedintele Klaus Iohannis legata de primirea refugiatilor in Romania este foarte clara, respectiv statul.

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cote obligatorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Prin anuntul facut ieri de presedinte, cred ca lucrurile s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )