Libnet.ro
UNICEF

17:30

O tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina, in fata unei sectii de votare din Baia Mare. IMAGINI cu momentul rapirii!

Antena3 Antena3,
O tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina, in fata unei sectii de votare din Baia Mare. IMAGINI cu momentul rapirii!

Momente cumplite astazi, chiar in fata unei sectii de votare, in Baia Mare. O tanara a fost luata cu forta si bagata intr-o masina, in plina zi, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras. continuă pe Antena3

Posibila rapire la Baia Mare, dupa ce o tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina. E incredibil cum s-a dat alarma!

O tanara care ar fi fost urcata cu forta intr-un autoturism a fost salvata de politisti, intr-o mobilizare exemplara care a dus la depistarea si oprirea in trafic a masinii respective. Azi, la ora.

FC Porto: Fabio Silva (17 ani) are o clauza de reziliere de 125 de milioane de euro

Tanarul atacant portughez Fabio Silva 17 ani) a semnat un nou contract cu echipa FC Porto, clauza de reziliere ajungand la 125 milioane euro, cea mai mare din fotbalul din aceasta tara, scrie AFP.

Adolescenta de 17 ani a primit o cerere inedita pe o retea de socializare de la o femeie. Cand a continuat sa insiste, fata i-a aratat mamei sale mesajele. Aceasta a intrat imediat in panica

Adolescenta de 17 ani a primit o cerere inedita pe o retea de socializare de la o femeie. Cand a continuat sa insiste, fata i-a aratat mamei sale mesajele. Aceasta a intrat imediat in panica. Alicia din.

Un nou urs a fost lovit de o masina in Mures

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a declansat, joi seara, procedurile imediate de interventie dupa ce un urs a fost lovit de o masina pe DN 13E60, intre localitatile Gaiesti si Balauseri, acesta fiind al saselea urs implicat intr-un accident rutier in ultima vreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )