Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tariceanu, o rusine pentru cei care au crezut in el

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu, o rusine pentru cei care au crezut in el

Liberalul Ludovic Orban a spus, ieri seara, la Ploiesti, ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu este o rusine pentru cei care au crezut in el, iar Traian Basescu are aceeasi agenda ca si actualul partid de guvernamant. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: A ajuns sa fie o rusine pentru cei care au crezut in el atata timp cat ii mintea ca e liberal

Ludovic Orban l-a criticat, marti seara, pe copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. in opinia sa, seful Senatului a ajuns sa fie o rusine pentru cei care au crezut in el atatat timp cat ii mintea ca e liberal.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Este o rusine pentru cei care au crezut in el

Fostul prim-vicepresedinte al PNL Ludovic Orban i-a criticat, marti, pe liderii celorlalte partide de dreapta, spunand despre Calin Popescu Tariceanu ca atarna ca un scalp la cingatoarea.

VIDEO Pedepse aspre pentru cei care iti cer bani ca sa te lase sa parchezi pe spatiul public. Reactia parcagiilor

Pedepse mai aspre si chiar inchisoare pentru cei care iti cer bani ca sa te lase sa parchezi pe spatiul public. Asta cere un deputat PNL.

FLORII 2017. Mesajul lui Iohannis pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Florii

Presedintele Klaus Iohannis le transmite La Multi Ani! celor care isi sarbatoresc onomastica in duminica Floriilor, intr-un mesaj postat pe pagina de.

Secretarul american de Stat, Rex Tillerson: SUA ii vor trage la raspundere pe cei care comit crime impotriva umanitatii

Secretarul american de Stat, Rex Tillerson a declarat, luni, ca SUA ii vor trage la raspundere pe toti cei care comit crime impotriva umanitatii.

Veste buna pentru romanii care au platit timbrul de mediu

Veste buna pentru romanii care au platit timbrul de mediu. Parlamentarii din Comisia de buget finante din Camera Deputatilor incearca sa stabileasca o procedura prin care cei care au achitat.

Vesti proaste pentru romanii care au credite prin programul Prima Casa. Cresc ratele!

Vesti proaste pentru romanii care au credite cu dobanzi variabile. Indicele ROBOR, cel care influenteaza costul creditelor in lei, a crescut in primele luni ale anului 2017. Specialistii.

Media 6 la purtare pentru elevele care au transmis pe Facebook ora de istorie a familiei Iacob-Ridzi

Consiliul profesoral de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani a decis mutarea intr-o clasa paralela si scaderea mediei la purtare pentru elevele care au postat pe Facebook ora de.

Tariceanu, atac la adresa DNA: Procurorii fac ceea ce se numeste vanatoare, incearca sa smulga denunturi de la cei care sunt anchetati impotriva anumitor persoane (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a fost prezent marti la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa. La iesirea.

Ministerul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a propus prelungirea perioadei de plata a asigurarilor de catre cei care n-au cotizat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a propus prelungirea cu inca sase luni, pana la 31 decembrie 2017, a perioadei in care persoanele care nu au acumulat suficienti ani de vechime pentru a primi pensie pot plati asigurarile sociale pentru anii in care nu au cotizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )