Libnet.ro
UNICEF

21:15

Timisul, singurul judet sub scenariu rosu din tara, primeste din nou cele mai putine vaccinuri Pfizer BioNTech

Adevărul Adevărul,
Timisul, singurul judet sub scenariu rosu din tara, primeste din nou cele mai putine vaccinuri Pfizer BioNTech

A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech va ajunge luni in tara. Este vorba de 163. 800 doze care vor fi aduse cu avionul pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. continuă pe Adevărul

GRAFIC Timis, singurul judet in zona rosie

Timis ramane singurul judet aflat in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,38, in crestere usoara fata de ieri, in timp ce Bucurestiul si noua judete sunt in zona galbena, potrivit datelor furnizate sambata de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Rata de infectare creste usor in Timis, singurul judet din zona rosie. Situatia din Bucuresti si din restul judetelor

Rata de infectare in Timis, singurul judet aflat in zona rosie a crescut usor, pana la 3,29, iar Bucurestiul si noua judete sunt in zona galbena, potrivit datelor furnizate vineri de Grupul de Comunicare Strategica.

Anuntul zilei de la Lidl. Ce vor gasi toti clientii in toate magazinele din tara

Lidl Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din tara, a facut in cursul zilei de astazi un anunt foarte important cu privire la magazinele si clientii din toata.

GRAFIC Rata de infectare se mentine sub 2 in Bucuresti, Timis ramane singurul judet cu peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori Judetele pe verde

31 de judete din Romania au o rata de infectare de sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, incidenta cumulata in ultimele 14 zile. Potrivit datelor furnizate joi de Grupul de Comunicare Strategica, opt judete si Bucurestiul sunt in scenariul galben, cu o rata de infectare sub 1,5, iar Timisul ramane singurul in scenariul rosu, cu 3,22 in usoara crestere fata de ziua precedenta cand avea 3,19.

Un mare oras din tara revine in scenariul rosu. Restaurantele se inchid din nou, nu se mai circula dupa ora 23

Vesti proaste pentru locuitorii din Alba Iulia. Din cauza unui noul val de infectari cu Sars CoV-2, orasul revine in scenariul rosu, de joi ora 00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )