Libnet.ro
UNICEF

21:15

Titi Aur, despre accidentul patronului Hexi Pharma: Cred ca e vorba de sinucidere

Antena3 Antena3,
Titi Aur, despre accidentul patronului Hexi Pharma: Cred ca e vorba de sinucidere

Celebrul pilot de rally Titi Aur a comentat la Antena 3 moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Raman la concluzia ca a fost sinucidere, faptul ca si-a luat o masina fara urme de siguranta,. continuă pe Antena3

Lucian Dinita, comisar sef Politia Romana, despre moartea patronului Hexi Pharma: Deontologic, politistii nu au voie sa vorbeasca despre sinucidere

Fostul sef al Politiei rutiere a comentat la Antena 3 accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Ati aratat o imagine care este elocventa, lovitura este stanga.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

Sebastian Ghita, despre moartea patronului Hexi Pharma: Din experienta mea, pot sa va spun ca sunt convins ca avea filaj (VIDEO)

Deputatul Sebastian ghita, membru in comisia de Control a activitatii SRI, a declarat duminisa seara, intr-o interventie telsefonica in cadrul emisiunii Om la Om, de pe B1 TV,.

Victor Ponta, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Victor Ponta, reactie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Cine are puterea sa faca asa ceva?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Moarte suspecta a patronului Hexi Pharma. Ambulanta: Am gasit masina facuta bucati. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident rutier. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de.

Moarte suspecta a patronului Hexi Pharma. Incredibil ce a patit fostul sau asociat

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii.

Sotia patronului Hexi Pharma, pusa in fata celei mai grele incercari: l-a identificat pe Dan Condrea dupa haine, chipul era desfigurat

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Sotia sa a sosit la locul accidentului rutier mortal produs duminica se.

Purtator de cuvant de politie in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea: Luam in calcul si varianta sinuciderii

Politia ia in calcul varianta sinuciderii in cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara. Este vorba de un singur autoturism implicat,.

Prima declaratie a unui martor la moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea

Avea 150-160 la ora. Venea cu viteza mare. Eu ma duceam incolo, a trecut cu 150-160 la ora. Se mai intampla accidente pe aici, dar nu ca asta, a declarat un martor la accidentul lui Da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )