Libnet.ro
UNICEF

16:30

Top 10 carti de afaceri care iti vor asigura un 2018 mai eficient si mai productiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 carti de afaceri care iti vor asigura un 2018 mai eficient si mai productiv

Cititul este unul dintre obiceiurile primare ale oamenilor de succes, precum miliardarii Warren Buffett sau Bill Gates. Totodata, dovezile stiintifice indica faptul ca cititul este o modalitate de imbunatatire semnificativa a factorilor de sanatate,. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Top 10 virtuti pe care sa le cultivi in 2018

In lumea moderna, ideea de a fi un om bun este adesea asociata unor caracteristici negative de personalitate, precum atitudinea umila, lipsa curajului, pasivitatea. Cu toate acestea, a fi un om bun este vital pentru socitatea in care traim. Iata care sunt cele 10 virtuti pe care trebuie sa le dezvoltam, daca vrem sa devenim mai buni, conform The School of Life.

Noaptea de Anul NOU: Metroul, 16 linii de autobuze si 3 linii de tramvai vor asigura circulatia. VEZI AICI TRASEELE!

Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion, la interval de 10 minute, respectiv 20 de minute, dupa ora 01. De asemenea, in noaptea de Anul Nou vor circula toate liniile de noapte care ajung.

Peste 8.000 de politisti, cu aproape 4.000 de autospeciale si peste 100 de caini de serviciu vor asigura ordinea publica in perioada sarbatorilor

Peste 8. 000 de politisti, cu aproape 4. 000 de autospeciale si peste 100 de caini de serviciu vor asigura ordinea publica in perioada sarbatorilor.

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

TABELUL care iti spune EXACT cate kilograme trebuie sa ai in functie de inaltime. VEZI daca ai sau nu GREUTATEA IDEALA. Mai trebuie sa SLABESTI?! (FOTO)

Tu ai greutatea ideala? Tabelul de mai jos iti va spune daca trebuie sau nu sa mai slabesti. Tot ce ai de facut este sa stii inaltimea pe care o ai si sa te uiti in dreapta pentru a ved.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )