Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles pe Codul penal luni. Ar trebui sa demisioneze imediat

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles pe Codul penal luni. Ar trebui sa demisioneze imediat

Presedintele Traian Basescu a declarat, in emisiunea Evenimentul zilei difuzata, vineri, la B1TV, ca liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au stiut de modificarile la Codul Penal, aranjamentul fiind facut luni, inainte de plecarea premierului la Johannesburg. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles pe Codul penal luni. Ar trebui sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a declarat, in emisiunea Evenimentul zilei difuzata, vineri, la B1TV, ca liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au stiut de modificarile la Codul Penal, aranjamentul fiind facut luni, inainte de plecarea premierului la Johannesburg.

Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles ca Legea amnistiei si Codul penal sa treaca in timpul deplasarii la Johannesburg

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri dimineata, ca actiunile desfasurate de Parlament in martea neagra au fost premeditate de catre Victor Ponta si Crin Antonescu. Seful statului sustine.

Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles ca Legea amnistiei si Codul penal sa treaca in timpul deplasarii la Johannesburg (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri dimineata, ca actiunile desfasurate de Parlament in martea neagra au fost premeditate de catre Victor Ponta si Crin Antonescu. Seful statului sustine.

Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles pe Codul Penal luni. Ar trebui sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a declarat, in emisiunea Evenimentul zilei difuzata, vineri, la B1TV, ca liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au stiut de modificarile la Codul Penal, aranjamentul fiind facut luni, inainte de plecarea premierului la Johannesburg.

Dan Voiculescu, pe blog: Apreciez sinceritatea lui Traian Basescu cand a anuntat ca s-a inteles cu Antonescu sa ma bage la inchisoare/ Presedintele Pinochio a revenit la vechea obsesie cu patronii de presa

Dan Voiculescu scrie pe blog, intr-un articol intitulat Pact cu Diavolul, ca presedintele Traian Basescu, pe care il numeste Pinochio, minte cand afirma ca un politician nu trebuie sa se dea pe mana patronilor de presa, si ii aminteste acestuia de intalnirea de la Crowne Plaza cand se caciulea la mine sa apara la Antena 1 ca si candidat la Primaria Capitalei. Sau cand il ruga pe Marius Tuca sa ne intalnim la Taverna Sarbului.

LIVE TEXT Traian Basescu: Ponta nu a fost crezut in nicio cancelarie. Acum e inzecita neincrederea fata de Ponta/ Daca nu corectam repede, vor fi consecinte formidabile, inclusiv posibilitatea suspendarii votului Romaniei in Consiliul UE/ O masura intern

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri dimineata ca daca modificarile la Codul Penal nu vor fi corectate repede, vor exista consecinte formidabile, enuntind chiar si asa-numita optiune nucleara in Consiliul European, adica suspendarea dreptului de vot al Romaniei la Bruxelles. Presedintele a cerut ca Victor Ponta Crin Antonescu si Valeriu Zgonea sa demisioneze din functii, pentru a da un semnal de recredibilizare a Romaniei. Emisiunea este in desfasurare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

Legile super-imunitatii nu pot fi rediscutate, au fost semnate inclusiv de Crin Antonescu - surse. Singurele solutii - nepromulgarea legilor de catre Traian Basescu sau Curtea Constitutionala

Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca legile care acorda super-imunitate parlamentarilor nu pot fi rediscutate, asa cum a cerut joi liderul PNL, deoarece au fost semnate de presedintii celor doua Camere, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, singurele solutii fiind retrimiterea textului legislativ de catre seful statului, Traian Basescu, sau declararea proiectelor ca fiind neconstitutionale.

Traian Basescu: Ponta nu a fost crezut in nicio cancelarie. Acum e inzecita neincrederea fata de Ponta/ Daca nu corectam repede, vor fi consecinte formidabile, inclusiv posibilitatea suspendarii votului Romaniei in Consiliul UE/ Ponta, Antonescu si Zgone

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri dimineata ca daca modificarile la Codul Penal nu vor fi corectate repede, vor exista consecinte formidabile, enuntind chiar si asa-numita optiune nucleara in Consiliul European, adica suspendarea dreptului de vot al Romaniei la Bruxelles. Presedintele a cerut ca Victor Ponta Crin Antonescu si Valeriu Zgonea sa demisioneze din functii, pentru a da un semnal de recredibilizare a Romaniei.

Basescu: Ponta, Antonescu si Zgonea ar trebui sa DEMISIONEZE

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

VIDEO Traian Basescu: Trebuie sa uitam de sansa de a intra in Schengen, va fi un raport MCV foarte prost pe partea de activitate parlamentara. Zgonea ar trebui sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca Romania trebuie sa uite de sansa de a intra in spatiul Schengen, pentru ca raportul MCV va fi unul foarte prost in privinta activitatii parlamentare. Potrivit sefului statului, cei trei mari responsabili de ceea ce s-a intamplat marti in Parlament si de reactia internationala dura fata de modificarile la Codul penal sunt premierul Victor Ponta si presedintii Camerelor, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. Ponta se face ca sta pitit, ca si cum se poate lua o decizie de modificare a Codului penal fara ca liderul majoritatii sa stie. Antonescu iese si bate campii, spunand ca parlamentarii si presedintele nu sunt functionari publici. Zgonea a manipulat votarea a doua legi, cu o viteza extraordinara, care nu erau pe ordinea de zi, nu aveau avizul CSM. Eu cred ca Zgonea ar trebui sa demisioneze. Acest om a pus Romania intr-o situatie ingrozitoare, a spus Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )