Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Presedintele Klaus Iohannis este ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Presedintele Klaus Iohannis este ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca primii doi ani de mandat ai lui Klaus Iohannis reprezinta perioada de stagiatura pe functie. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis este cenzurat in China. Pasaje ample din cartea sefului statului roman au fost eliminate

Cunoscuta carte semnata de presedintele Klaus Iohannis, Pas cu pas, a fost publicata in China, insa din versiunea tradusa au fost eliminate ample pasaje din textul original.

Ion Cristoiu: Chinezii si-au dat seama ca Klaus Iohannis avea nevoie de parale si nu de respectarea operei

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre cartea Pas cu Pas lansata de presedintele Klaus Iohannis. Jurnalistul vorbeste despre editura chineza care a.

Klaus Iohannis se plange ca actuala campanie electorala nu e destul de dinamica

Presedintele Klaus Iohannis considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie nu e foarte dinamica.

Klaus Iohannis critica prestatia partidelor in campanie: Poate au avut un start mai slab si urmeaza cateva saptamani mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o vizita la Iasi, comentand prestatia partidelor in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, ca Nu e foarte dinamica campania si cred ca aici inca o data se vede de ce avem nevoie de reforma in clasa politica. Avem nevoie de oameni noi si de oameni cu experienta. Eu cred ca putem sa le dam o sansa. Poate au avut un start mai slab si urmeaza cateva saptamani mai bune.

Klaus Iohannis despre ingrijorarea lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor: Chiar el?

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat marti, in timpul unei vizite la Iasi, cum comenteaza declaratiile lui Liviu Dragnea, care sustine ca se teme de fraude la alegeri. Chiar el?, a fost singurul comentariu al sefului statului.

Onoarea de a-l cenzura pe Klaus Iohannis

Un eveniment aparent banal se transforma intr-un subiect care-l pune pe Klaus Iohannis intr-o situatie delicata, il supune si unui fel de test democratic. Chinezii i-au tradus presedintelui cartea autobiografica, cenzurandu-l fara scrupule. Au eliminat pasajele critice la adresa comunismului sau au indulcit unele expresii cam prea tari dupa gustul lor. Nu este deloc un subiect frivol, nici minor. Dimpotriva, este cat se poate de serios. Ca un fel de confirmare cinica a dispretului fata de libertate, din varianta chineza a disparut inclusiv un pasaj in care presedintele Iohannis se declara un anticomunist convins tocmai din cauza cenzurii si mistificarii.

E nevoie de o reforma a clasei politice

Actuala campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie nu este foarte dinamica, considera presedintele Klaus Iohannis.

Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos: Ce face Ciolos e necinstit; nu vrea sa se bage in mizeria politica, dar nu poti sa mananci gris cu lapte si sa nu ti se scurga pe langa

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine, intr-un interviu acordat News. ro, ca noile actiuni ale premierului Ciolos sunt necinstite, pentru ca spune ca nu vrea partide.

Pe generali nu-i ia DNA niciodata. Traian Basescu, nemultumit de situatia din justitie si servicii: Am ingenuncheat sistemul, dar nu l-am invins

Presedintele PMP, Traian Basescu, a participat sambata la un eveniment electoral in Suceava. Fostul presedinte a vorbit despre situatia actuala din justitie si servicii, declarandu-se dezamagit.

Ma voi duce la procurorul general pentru a vorbi. A fost o inscenare ordinara. Traian Basescu, denunt contra Liviei Stanciu

Traian Basescu a intervenit in cazul lui Mircia Gutau si spune ca va face un denunt la Parchetul General. Livia Stanciu este in centrul declaratiilor fostului presedinte al Romaniei, acesta vr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )