Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos: Ce face Ciolos e necinstit; nu vrea sa se bage in mizeria politica, dar nu poti sa mananci gris cu lapte si sa nu ti se scurga pe langa

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos: Ce face Ciolos e necinstit; nu vrea sa se bage in mizeria politica, dar nu poti sa mananci gris cu lapte si sa nu ti se scurga pe langa

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine, intr-un interviu acordat News. ro, ca noile actiuni ale premierului Ciolos sunt necinstite, pentru ca spune ca nu vrea partide. continuă pe România Liberă

Miting esuat pentru sustinerea lui Dacian Ciolos: Desi pe Facebook sute de persoane isi anuntau prezenta, in strada au iesit doar 14 (VIDEO)

Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos. Desi peste 500 si-au anuntat prezenta pe Facebook, numai 14 admiratori ai.

Ce a raspuns Dacian Ciolos cand a fost intrebat daca s-ar trata intr-un spital romanesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi seara, intr-o emisiune la TVR, ca, in cazul in care ar avea o problema de sanatate, ar cauta un spital din Romania in care sa poata avea incredere.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL.

Alina Gorghiu: Il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL, informeaza Agerpres.

Nu banii sunt problema, ci capacitatea de a-i utiliza

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Iasi, ca nu exista probleme in asigurarea finantarilor pentru proiectele europene, ci in ceea ce priveste capacitatea autoritatilor judetene si locale de a utiliza banii alocati tarii noastre.

Presedintele moldovean Nicolae Timofti il decoreaza pe Dacian Ciolos cu distinctia de stat suprema a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un Decret prezidential privind decorarea premierului Romaniei - Dacian Ciolos - cu distinctia de stat suprema a Republicii Moldova: Ordinul Republicii, a declarat secretarul general al Presedintiei, Ion Paduraru, pentru Deschide. md.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL.Va fi in functie de rezultatul alegerilor

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca inscrierea premierului Dacian Ciolos in PNL va fi decizia sa, care va depinde si de rezultatele alegerilor parlamentare.

Ma voi duce la procurorul general pentru a vorbi. A fost o inscenare ordinara. Traian Basescu, denunt contra Liviei Stanciu

Traian Basescu a intervenit in cazul lui Mircia Gutau si spune ca va face un denunt la Parchetul General. Livia Stanciu este in centrul declaratiilor fostului presedinte al Romaniei, acesta vr.

Traian Basescu: Cei care sunt lideri de partide sa se auto-intituleze premieri-fantoma si hai sa dezbatem de la un premier-fantoma la altul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, propune ca liderii partidelor politice din tara sa se auto-intituleze drept premieri fantoma si sa dezbata intre ei solutiile pentru viitor.

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )