Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trei barbati, retinuti pentru proxenetism

România Liberă România Liberă,
Trei barbati, retinuti pentru proxenetism

Trei barbati au fost retinuti, miercuri, de procurorii DIICOT, intrucat sunt suspectati de trafic de minori, act sexual cu un minor, respectiv proxenetism, informeaza un comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

Hunedoara: Trei barbati acuzati de proxenetism au fost arestati la domiciliu

Cele trei persoane suspectate ca ar fi determinat eleve cu varste cuprinse intre 13-17 ani sa se prostitueze si retinute pentru trafic de minori sau act sexual cu un minor si proxenetism au fost plasate in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a decis, miercuri, Tribunalul Hunedoara, potrivit Mediafax.

Patru barbati retinuti, acuzati pentru jaful de la Brasov din 2014

Patru brasoveni sunt cercetati pentru jaful comis la o agentie bancara din Brasov, in septembrie 2014, trei dintre ei fiind arestati preventiv dupa ce procurorii au stabilit ca, urmand un plan bine stabilit, au furat un seif cu bani din unitatea respectiva, prejudiciul total fiind de 300. 000 de lei, potrivit Mediafax.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, RETINUTI pentru instigare la abuz in serviciu si conflict de interese

Update 21. 17- Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc au fost retinuti, fiind acuzati de instigare la abuz in serviciu si conflict de interese. Procurorii spun ca timp de sapte ani, edilul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )