Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ucraina a platit Rusiei 1,45 miliarde dolari pentru restante la gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina a platit Rusiei 1,45 miliarde dolari pentru restante la gaze

Administratia de la Kiev a achitat astazi gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 miliarde de dolari din datoria catre Gazprom, pentru reluarea livrarii gazelor

Compania ucraineana Naftogaz a transferat prima transa de 1,45 miliarde de dolari Rusiei, pentru a acoperi datoria pentru gazele livrate, confom unui comunicat oficial, informeaza Ria Novosti.

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 miliarde de dolari din datoria la gaze

Administratia de la Kiev a platit marti companiei ruse Gazprom 1,45 miliarde de dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze, relateaza AFP. Grupul ucrainean.

China planuieste investitii de 16,3 miliarde dolari pentru un nou Drum al Matasii

China planuieste sa creeze un fond de 16,3 miliarde dolari pentru a finanta constructia de proiecte de infrastructura care sa lege pietele locale de trei continente, in conditiile in care presedintele Xi Jinping vrea sa revitalizeze stravechea ruta comerciala Drumul Matasii, transmite Bloomberg.

Ucraina a platit Gazpromului 1,45 miliarde de dolari din datorie

Conducerea de la Kiev a anuntat marti ca a platit companiei ruse Gazprom 1,45 miliarde de dolari din datoria sa, prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Ucraina, intrerupte in luna iunie.

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 de miliarde de dolari pentru restante la gaze

Administratia de la Kiev a platit marti companiei ruse Gazprom 1,45 de miliarde de dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze. Grupul ucrainean Naftogaz a.

Chinezii de la Xiaomi anunta investitii de un miliard de dolari pentru dezvoltarea continutului video

Xiaomi, companie ce a devenit recent al treilea producator mondial de smartphone-uri, s-a aratat gata de a investi un miliard de dolari pentru a-si dezvolta oferta de continut TV in ideea de a creste vanzarile de televizoare smart, dar si de tablete si smartphone-uri. Xiaomi creste puternic si vrea sa vanda in 2015 o suta de miliioane de smartphone-uri pe plan mondial. Cele mai noi estimari sunt ca grupul ar valora peste 40 miliarde dolari.

Guvernul a aprobat un imprumut de 1,1 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale 1,1 miliarde lei pentru plata facturilor catre beneficiarii de fonduri europene.

Bill Gates doneaza 500 milioane de dolari pentru lupta impotriva bolilor infectioase

Miliardarul american Bill Gates doneaza peste 500 de milioane de dolari pentru lupta impotriva malariei si a altor boli infectioase, potrivit unui comunicat dat publicitatii luni, preluat de AFP.

Bill Gates, donatie de 500 de milioane de dolari pentru lupta contra epidemiilor

Miliardarul si filantropul american Bill Gates se pregateste sa doneze peste 500 de milioane de dolari pentru lupta impotriva diverselor epidemii din tarile in curs de dezvoltare, in primul rand contra.

RBS are provizioane de 639 milioane dolari pentru costuri legale

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, si-a constituit, in trimestrul al treilea din 2014, provizioane de 400 de milioane de lire sterline 639 milioane de dolari) pentru acoperirea costurilor legale generate de ancheta privind manipularea pietei valutare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )