Libnet.ro
UNICEF

19:31

Guvernul a aprobat un imprumut de 1,1 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat un imprumut de 1,1 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale 1,1 miliarde lei pentru plata facturilor catre beneficiarii de fonduri europene. continuă pe Ziarul Bursa

BCR Banca pentru Locuinte are la 9 luni contracte semnate de 2,16 miliarde lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a raportat pentru primele 9 luni contracte in valoare de 2,16 miliarde lei, in crestere cu 57% fata de aceeasi perioada din 2013, in timp ce portofoliul de credite a urcat cu 43%, a anuntat banca de.

China planuieste investitii de 16,3 miliarde dolari pentru un nou Drum al Matasii

China planuieste sa creeze un fond de 16,3 miliarde dolari pentru a finanta constructia de proiecte de infrastructura care sa lege pietele locale de trei continente, in conditiile in care presedintele Xi Jinping vrea sa revitalizeze stravechea ruta comerciala Drumul Matasii, transmite Bloomberg.

Guvernul se imprumuta de 1,1 miliarde lei de la Trezoreria Statului pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul a aprobat in sedinta de marti un imprumut de 1,1 miliarde de lei de la fondurile din privatizare aflate in Trezoreria Statului. Banii vor fi pusi la dispozitia autoritatilor de management si vor fi folositi pentru plata beneficiarilor de fonduri europene. Precizam ca acest imprumut va fi facut in conditiile in care Guvernul a taiat in urma rectificarii bugetare de la sfarsitul lunii septembrie aproape 4 miliarde de lei din fondurile de cofinantare a fondurilor europene. Banii trebuie returnati Trezoreriei Statului pana la sfarsitul anului pentru a nu purta dobanda.

Totalul banilor din depozitele bancare: 304 miliarde de lei. Depozitele in valuta de valori mari ale companiilor scad cu repezicune

Valoarea totala a depozitelor din bancile romanesti a fost la 30 septembrie 2014, de 303,9 miliarde lei, cu 0,2% sub nivelul din iunie, se arata intr-o nota transmisa luni de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Scaderea din aceasta toamna a fost determinata de retragerile consemnate pe segmentul depozitelor in valuta de valori mari ale companiilor, mai arata nota citata.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute, in noiembrie, 3,6 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute in luna noiembrie 3,645 miliarde de lei prin vanzarea de certificate de trezorerie cu maturitatea de 12 luni si de obligatiuni cu scadenta la trei, cinci, sapte, zece si 15 ani.

Ucraina a platit Rusiei 1,45 miliarde dolari pentru restante la gaze

Administratia de la Kiev a achitat astazi gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )