Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ucraina a platit Gazpromului 1,45 miliarde de dolari din datorie

Adevărul Adevărul,
Ucraina a platit Gazpromului 1,45 miliarde de dolari din datorie

Conducerea de la Kiev a anuntat marti ca a platit companiei ruse Gazprom 1,45 miliarde de dolari din datoria sa, prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Ucraina, intrerupte in luna iunie. continuă pe Adevărul

Ucraina a platit Rusiei 1,45 miliarde dolari pentru restante la gaze

Administratia de la Kiev a achitat astazi gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze, scrie AFP.

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 miliarde de dolari din datoria catre Gazprom, pentru reluarea livrarii gazelor

Compania ucraineana Naftogaz a transferat prima transa de 1,45 miliarde de dolari Rusiei, pentru a acoperi datoria pentru gazele livrate, confom unui comunicat oficial, informeaza Ria Novosti.

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 miliarde de dolari din datoria la gaze

Administratia de la Kiev a platit marti companiei ruse Gazprom 1,45 miliarde de dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze, relateaza AFP. Grupul ucrainean.

China planuieste investitii de 16,3 miliarde dolari pentru un nou Drum al Matasii

China planuieste sa creeze un fond de 16,3 miliarde dolari pentru a finanta constructia de proiecte de infrastructura care sa lege pietele locale de trei continente, in conditiile in care presedintele Xi Jinping vrea sa revitalizeze stravechea ruta comerciala Drumul Matasii, transmite Bloomberg.

Ucraina a achitat Rusiei 1,45 de miliarde de dolari pentru restante la gaze

Administratia de la Kiev a platit marti companiei ruse Gazprom 1,45 de miliarde de dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze. Grupul ucrainean Naftogaz a.

Ucraina a platit companiei ruse Gazprom restantele la gaze

Ucraina a achitat marti companiei ruse Gazprom 1,45 de miliarde de dolari din restantele acumulate, aceasta fiind prima conditie pentru reluarea livrarilor de gaze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )