Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari. Si Romania este in pericol

Playtech Playtech,
Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari. Si Romania este in pericol

In ceea ce ar constitui o agresiune legala fara precedent, Comisia Europeana studiaza modalitati de declansare a unui instrument conventional neutilizat pentru a reduce capacitatea multinationalelor de a exploata regimuri fiscale corporative foarte avantajoase. Cu alte cuvinte se gandeste sa dea in judecata mai multe state europene. Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari . continuă pe Playtech

Digi 24: Cum promoveaza Marcel Ciolacu un fake news care a circulat in mai multe tari despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat ca un test pentru coronavirus costa in Romania 70-80 de euro, iar in Germania costa 17-18 euro.

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania. Nu e coronavirus!

Un numar de 11 cazuri noi de rujeola au fost inregistrate la Cluj, in ultimele doua saptamani, acestea fiind cele mai multe cazuri din intreaga tara, informeaza Institutul de Sanatate Publica.

Siegfried Muresan, despre viitorul buget UE: Este bun pentru Europa si foarte bun pentru Romania. Vom primi mai multe fonduri europene ca oricand

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi in urmatorii ani mai multe fonduri europene decat a primit oricand pana acum de la Uniunea Europeana, aproape 80 de miliarde de euro prin Bugetul multianual al UE si Pachetul de redresare.

Germania promite 3 miliarde de euro pentru cele mai sarace tari din lume

Germania a promis 3 miliarde de euro pentru ajutarea celor mai sarace tari ale lumii, la summitul Grupului celor mai dezvoltate 20 de state ale lumii G20).

Semnal de alarma! Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Medicii dezvaluie cum le recunoastem

Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Desi cele mai multe alunite sunt inofensive, acestea pot constitui si un semnal de alarma pentru mai multe boli. Medicii dermatologi ne dezvaluie cum recunoastem alunitele periculoase si ce probleme de sanatate pot indica.

Tot mai multe IPO-uri pe pietele din SUA

SPAC Pershing Square Tontine Holdings tinteste 4 miliarde de dolari din listare Lansarile de oferte publice initiale IPO) la Bursa de Valori din New York New York Stock Exchange - NYSE) si Nasdaq se mentin la un nivel ridicat, potrivit nasdaq. com, care mentioneaza ca, saptamana aceasta, mai multe firme au in plan sa se alature pietei americane. Patru companii si o societate de tip SPAC vor sa obtina sume importante din vanzarea de actiuni, conform sursei.

O masina s-a rasturnat de mai multe ori si s-a prabusit 55 de metri, ultimii, in abrupt, pe Transfagarasan. Un om a murit

Un grav accident rutier a avut loc duminica dimineata pe DN7C, Transfagarasan, aproape de cabana Capra. Un autoturism a iesit in decor si s-a rasturnat de mai multe ori.

Instabilitate atmosferica in mai multe zone. Meteorologii au emis avertizari cod galben si cod potocaliu

ANM a anuntat instabilitate atmosferica pana duminica seara in mai multe zone ale tarii, fiind emise mai multe avertizari cod galben si cod portocaliu. Precipitatiile pot cumula 60 de litri pe metru patrat in zonele joase si 90 de litri pe metru patrat la munte.

Dr. Beatrice Mahler: in realitate, sunt mult mai multe cazuri. Cam 2.000 pe zi

Dr. Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, crede ca sunt mult mai multe cazuri de COVID-19 decat se raporteaza zilnic. Potrivit medicului, in realitate ar.

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentarea rapoartelor financiare

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentare la timp a rapoartelor financiare, anunta Comisia Electorala Centrala, citata de IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )