Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dr. Beatrice Mahler: in realitate, sunt mult mai multe cazuri. Cam 2.000 pe zi

B1 B1,
Dr. Beatrice Mahler: in realitate, sunt mult mai multe cazuri. Cam 2.000 pe zi

Dr. Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, crede ca sunt mult mai multe cazuri de COVID-19 decat se raporteaza zilnic. Potrivit medicului, in realitate ar. continuă pe B1

Digi24: Dr. Beatrice Mahler: in realitate, numarul bolnavilor este mult mai mare, in jur de 2.000 de cazuri noi pe zi

Exista mult mai multe cazuri de COVID-19 decat cazurile raportate, spune dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. in estimarea medicului, in prezent sunt, in realitate, cam 2. 000 de cazuri noi pe zi.

Mai multe ONG-uri cer Primariei Capitalei sa mute festivalul de teatru din Parcul Cismigiu: Scenele sunt asezate la doar 10-20 metri de blocuri

Mai multe ONG-uri si grupuri civice cer Primariei Capitalei sa mute in regim de urgenta din Parcul Cismigiu festivalul de teatru in aer liber BUCURESTII LUI CARAGIALE. Cetatenii, o buna parte locuitori ai zonei, acuza ca sunt afectati de zgomot si ca spatiul verde este distrus.

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct la populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent.

MINISTRUL ECONOMIEI: Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent, ceea ce ar putea duce la scaderea tarifelor in toata piata, insa compania nu a avut pana acum o strategie coerenta de marketing.

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentarea rapoartelor financiare

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentare la timp a rapoartelor financiare, anunta Comisia Electorala Centrala, citata de IPN.

Prognoza meteo: Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM, n. r. ) a emis, vineri, mai multe alerte Cod portocaliu si galben care anunta furtuni in mare parte a tarii. Astfel ca, de vineri seara, sase judete intra sub.

Dacia elimina de pe piata mai multe modele de masini. Lista completa a vehiculelor care vor disparea

Strategia producatorului Renault se va schimba in curand, odata cu restructurarea companiei, iar Dacia planuieste sa schimbe complet gama de masini. Printre altele, modelul Logan va disparea de pe mai multe.

Proteste antirasiale in SUA.Tot mai multe voci condamna discriminarea pozitiva a persoanelor de culoare si daramarea simbolurilor nationale si avertizeaza ca seputea ajunge intr-o alta extrema: vinade a fi alb

Dupa evenimentele din America, apar tot mai multe reactii care condamna discriminarea pozitiva, care a dus nu doar la proteste si lupte de strada, dar chiar si la daramarea statuilor unor simboluri nationale s.

Mai multe grupuri civice anunta ca vor contesta ordonanta de clasare a dosarului 10 august

Mai multe grupuri civice isi exprima indignarea fata de decizia de clasare a dosarului 10 august privind acuzatiile la adresa coordonatorilor interventiei fortelor de ordine si afirma ca vor face toate demersurile legale pentru a contesta ordonanta de clasare, ca netemeinica.

Incendiu de amploare in Iran. Mai multe nave au luat foc intr-un port din Golful Persic (VIDEO)

Incendiu de proportii, miercuri, in Golful Persic. Mai multe nave au luat foc in portul iranian Bushehr, scrie Reuters. Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea focului. Nave in.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )