Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Prabusirea zborului MH17: Politistii australieni si olandezi care au plecat spre locul accidentului si-au anulat din nou misiunea, din motive de securitate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Prabusirea zborului MH17: Politistii australieni si olandezi care au plecat spre locul accidentului si-au anulat din nou misiunea, din motive de securitate

UPDATE Expertii medico-legali si politistii olandezi si australieni care au vrut sa ajunga in aceasta dimineata la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17 si-au anulat planurile si s-au intors din drum, din motive de securitate, anunta AFP, citata de Le Figaro. Este pentru a doua oara cand echipa formata din politisti olandezi si australieni anuleaza aceasta misiune, din cauza luptelor din aceasta zona a Ucrainei controlata de separatistii pro-rusi. continuă pe Hotnews

Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

Un cuplu australian, a carei unica fiica era pasagera a zborului MH17, a vizitat sambata locul unde s-a prabusit avionul malaysian, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, in estul Ucrainei.

Prabusirea zborului MH17: Australia si Olanda vor sa incerce din nou sa ajunga la locul accidentului

O echipa formata din politisti olandezi si australieni vrea sa incerce din nou luni sa ajunga la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17, in estul Ucrainei unde situatia ramane tensionata, a declarat un ofiter din cadrul politiei din Sydney citat de AFP.

Prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei: Primele rezultate ale anchetei indica o decompresie in urma unei puternice explozii - Kiev

Ancheta asupra prabusirii avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines in estul Ucrainei a indicat o decompresie legata de o puternica explozie, a anuntat luni Consiliul national de securitate si aparare ucrainean, citat de AFP.

Casa Alba: Vladimir Putin este VINOVAT de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a estimat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de distrugerea Boeing-ului 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict in estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA .

Casa Alba: Vladimir Putin, vinovat de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a afirmat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict din estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA lucreaza concertat cu Uniunea Europeana si G7 pentru a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza Agerpres citand agentia Reuters.

Separatistii prorusi au predat un VAGON cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17

Un vagon cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17 a fost predat autoritatilor olandeze, a anuntat duminica un lider ai insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP, conform.

Politisti olandezi si australieni se afla in drum catre locul prabusirii zborului MH17

O echipa de politisti olandezi si australieni se afla luni in drum catre locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, relateaza AFP. Echipa a plecat de la Donetk, capitala regiunii,.

Ucraina: Tiruri de artilerie in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona/ Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP. UPDATE: Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul la locul prabusirii avionului.

Catastrofa zborului MH17 FACE VICTIME iN CONTINUARE

Catastrofa MH17 a facut o victima in plus, un olandez in varsta de 93 de ani murind de durerea de nedescris pe care i-a provocat-o pierderea unicei sale fiice, a ginerelui si celor doi nepoti, a anuntat.

Ucraina: Tituri de artilerie, trase in apropiere de locul prabusirii zborului MH17

Tiruri de artilerie se auzeau duminica la aproximativ un kilometru de locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )