Libnet.ro
UNICEF

16:30

Valentines Day. Ziua indragostitilor. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri prin care sa-ti declari IUBIREA

B1 B1,
Valentines Day. Ziua indragostitilor. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri prin care sa-ti declari IUBIREA

Vrei sa faci o declaratiede dragoste, dar n-ai inspiratie? Aici este locul unde gasesticele mai frumoase declaratii de iubire. Inspira-te cu succes! *** Nu doar ca mi-ai intrat in cap si ma gan. continuă pe B1

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Campania de Valentines Day marca Burger King care a innebunit internetul: propunere inedita din partea MAI

De Ziua indragostitilor, cea mai neasteptata idila e pe cale sa ia nastere intre Burger King, McDonalds si KFC, trei dintre marii competitori din domeniul fast food din Romania. Campania virala face deliciul internautilor pe retelele sociale, iar pentru alte companii a fost un prilej tocmai bun pentru a-si face reclama in maniere extrem de amuzante.

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020. Charlize Theron a purtat diamante in valoare de 5 milioane de dolari

Gala premiilor Oscar 2020 nu este doar o celebrare a cinematografiei, ci si una a industriei fashion, aparitiile starurilor pe covorul rosu fiind un adevarat spectacol.

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat.

Psiholog: Ziua indragostitilor incurajeaza falsitatea, minciuna si consumerismul

Potrivit psihologului Andra Tanasescu, Ziua indragostitilor are mai putine beneficii decat efecte adverse, deoarece incurajeaza mai degraba falsitatea, minciuna si grandomania.

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Horoscop de Valentines Day. Trei cupluri de zodii care se despart inainte de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, insa nu toti vor fi inconjurati de inimioare rosii si trandafiri. Din punct de vedere astral, exista cateva cupluri de zodii predispuse la lacrimi si suspine chiar inainte de Valentines Day.

Valentines Day. Ce cadouri sa faci de Ziua indragostitilor persoanei iubite

Valentines Day sau Ziua indragostitilor a devenit o sarbatoare de care romanii au inceput sa tina cont. Astfel, ca pe 14 februarie, indragostitii isi fac cadouri.

Ziua indragostitilor. Traditii si obiceiuri de Valentines Day. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste Ziua indragostitilor sau Valentines Day. Cu aceasta ocazie, indragostitii isi ofera unul altuia cadouri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )