Libnet.ro
UNICEF

18:46

Veste salvatoare pentru bucuresteni. Vor avea caldura si apa calda

Antena3 Antena3,
Veste salvatoare pentru bucuresteni. Vor avea caldura si apa calda

Directorul general al ELCEN, Marcel Octavian Nicolaescu, a declarat marti ca Electrocentrale Bucuresti a convenit cu Romgaz sa esaloneze datoriile. Bucurestenii vor avea astfel caldura si apa calda de la 16. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru parlamentari. Ar putea ramane fara masini pentru deplasari in colegiu

Parlamentarii ar putea ramane fara masini pentru deplasari in colegiu, urmand sa primeasca, in schimb, o suma forfetara de 1400 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport in colegiul in care au.

Veste fabuloasa pentru Horia Brenciu. Artistul e in delir

Sambata 26 septembrie) si duminica 27 septembrie) seara au fost seri de poveste pentru 8. 000 de fani ai lui Horia Brenciu 43 de ani), veniti la spectacolele de la Sala Palatului, scrie click. ro. Solistul.

Toate trenurile vor avea, pana in 2017, aer conditionat. La cat se ridica costurile pentru un vagon

Toate trenurile, inclusiv cele de tip Regio, vor trebui sa aiba, pana in 2017, aer conditionat. Costurile pentru un vagorn ar putea anunte si la 400. 000 lei, a anuntat seful CFR Calatori, Iosif Szentes.

Tramvaiele din Bucuresti vor avea aer conditionat

In curand, pe strazile din Capitala vor circula primele tramvaie cu aer conditionat. Regia Autonoma de Transport Bucuresti a achizitionat primele echipamente de aer conditionat ce vor fi instalate in saloanele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )