Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku. continuă pe România Liberă

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in.

FOTO. Ponta, alaturi de Putin la Jocurile Europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku. Prim-ministrul a fost surprins intr-o imagine alaturi de presedintelui rus, Vladimir Putin.

Victor Ponta, la Parlament: Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura

Ajuns la Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL, premierul Victor Ponta a declarat ca are emotii. Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura, a declarat.

Victor Ponta, discutii cu ambasadorii U.E.: Premierul a venit insotit de Zgonea si Tariceanu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul serii de marti cu mai multi ambasadorii ai Uniunii Europeane, informeaza B1 TV. Nu se stie cu exactitate unde s-au intalni acestia. Victor Ponta a venit insotit.

Victor Ponta: Nimic nu obstructioneaza continuarea anchetei

Premierul roman Victor Ponta a declarat marti pentru presa straina ca nimic nu va obstructiona continuarea anchetei care il vizeaza. intr-un interviu pentru Agentia France Presse, Bloomberg, Reuters si.

Victor Ponta in plen: Astept un verdict corect

Premierul Victor Ponta s-a adresat parlamentarilor si le-a cerut sa voteze pentru un sistem democratic in care guvernul poate fi demis de parlament si nu de o alta putere din stat. De asemenea el i-a rugat pe.

Victor Ponta a ajuns in Camera Deputatilor, unde se va da un vot cu privire la cererea DNA de inceperea urmaririi penale in cazul sau

Premierul Victor Ponta a ajuns in plenul Camerei Deputatilor, unde se va vota cererea DNA de urmarire penala pe numele sau, pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. La sosirea la Palatul Parlamentului,.

Victor Ponta: Romania este intr-un moment extraodinar din punct de vedere economic (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declata miercuri, prezent la sedinta Consiliului de Administratie si Adunarii Generale a Asociatiei Europene a ArtiZanatului Politic si intreprinderilor Mici Si Mijlocii, ca le-a.

Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze ritmul de crestere al economiei Romaniei - cel mai rapid din Uniunea Europeana, a declarat joi premierul Victor Ponta, potrivit Bloomberg. Deoarece.

Victor Ponta, la spital. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala

Premierul Victor Ponta a mers, joi, la spital, pentru a efectua analize la genunchi. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )