Libnet.ro
UNICEF

21:01

Victor Ponta: Romania este intr-un moment extraodinar din punct de vedere economic (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Romania este intr-un moment extraodinar din punct de vedere economic (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declata miercuri, prezent la sedinta Consiliului de Administratie si Adunarii Generale a Asociatiei Europene a ArtiZanatului Politic si intreprinderilor Mici Si Mijlocii, ca le-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri. Nu voi demisiona (VIDEO)

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Marian Vanghelie: PSD-ul va suferi o infrangere istorica din cauza intelegerii nefaste dintre Victor Ponta si Generalul Oprea

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, scrie intr-o postare pe contul personal de Facebook faptul ca partidul cel mai mare si cel mai puternic din Romania este in pericol sa fie decapitat.

Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Numele premierului Victor Ponta si ale fostului lider PNL Crin Antonescu au fost invocate de Adrian Semcu, retinut de DNA intr-un dosar de coruptie din Prahova, intr-o convorbire inregistrata de procurori si prezentata in referatul de arestare preventiva. In interceptari, Semcu relateaza o convorbire din 2011 cu Crin Antonescu, care ar fi invocat o discutie cu Victor Ponta despre contractul pe care firma cumnatului sau trebuia sa il castige in Prahova. Numele lui Tariceanu este invocat direct de procurori, care scriu despre un alt personaj implicat in dosar, retinut si el, ca este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele grupului PPE din Parlamentul Europen: Situatia din Romania este dramatica. Solicitam pasi clari din partea lui Victor Ponta

Presedintele grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, a criticat decizia Camerei Deputatilor de a bloca inceperea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta, caruia ii cere sa demisioneze, deoarece.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )