Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

B1 B1,
Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in. continuă pe B1

Mobilizare fara precedent pentru Alex, un baiat de 8 ani diagnosticat pentru a doua oara cu leucemie

Bistritenii au dat in ultimele doua saptamani o lectie de solidaritate, dupa ce au pus la punct o mobilizare fara precedent pentru a-l ajuta pe Alex, un baiat de 8 ani bolnav de leucemie. Baiatul din Beclean este diagnosticat pentru a doua oara cu leucemie, dupa ce s-a luptat cu aceasta boala si cand avea doar doi ani.

Subiectiv. PNL face scandal, Victor Ponta rezista

Comisia Juridica a fost in favoarea premierului Victor Ponta, si a dat aviz negativ pentru urmarirea penala. Subiectul a fost dezbatut in editia de luni a emisiunii Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu,.

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

Elena Udrea: Ceea ce i se intampla lui Victor Ponta e ceea ce merita si ceea e era de asteptat / Daca Ponta va fi inlocuit cu Predoiu, care are un dosar disjuns din Gala Bute, am cazut din lac in put. Daca eu sunt vinovata, cu siguranta este vinovat si d

Elena Udrea a declarat luni ca nu este surprinsa de cererea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta. Era un lucru de asteptat, avand in vedere evolutia cazului Sova. Cei care sunt atenti si au o vedere de ansamblu puteau sa presupuna ca se va ajunge pana aici, sa-i faca acest dosar lui Victor Ponta, a declarat Udrea.

Aproape 500 de persoane au protestat la Cluj, cerand demisia lui Victor Ponta

Aproape 500 de persoane au protestat, joi seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, scandand Jos Ponta si cerand demisia premierului Victor Ponta, participantii, care au pancarte cu mesaje si impotriva fostului ministru Ioan Rus, pornind apoi intr-un mars prin centrul municipiului.

Cristian Preda: E foarte bine ca Rus a demisionat! E un model pe care il poate urma si Victor Ponta

Eurodeputatul PPE, Cristia Preda, a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca demisia ministrului Transporturilor poate fi un model pentru premierul Victor Ponta. E foarte bine ca Rus a demisionat! E un model pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )