Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO. Basescu, despre Legea Educatiei: Nu este cazul ca Victor Ponta sa generalizeze exemplul lui

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Basescu, despre Legea Educatiei: Nu este cazul ca Victor Ponta sa generalizeze exemplul lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nimeni nu poate opri evolutia unei natiuni, oricat de nefavorabila ar fi din punct de vedere politic . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Basescu, despre Legea Educatiei: Nu este cazul ca Victor Ponta sa generalizeze exemplul lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nimeni nu poate opri evolutia unei natiuni, oricat de nefavorabila ar fi din punct de vedere politic .

Basescu, despre Legea Educatiei: Nu este cazul ca Victor Ponta sa generalizeze exemplul lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nimeni nu poate opri evolutia unei natiuni, oricat de nefavorabila ar fi din punct de vedere politic .

Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie incurajati. Premierul a mai afirmat ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legea Educatiei va merge in Parlament si in cazul in care ne-a scapam ceva, sa putem corecta.

Avocatul Poporului: Analizam daca sunt indeplinite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale pentru ordonanta care modifica Legea Educatiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, anunta ca i s-a solicitat de catre Traian Basescu, Raluca Turcan, precum si de Societatea Academica din Romania si Alianta pentru o Romanie Curata sa sesizeze Curtea Constitutionala privind OUG 49/2014 care modifica Legea Educatiei si analizeaza daca sunt respectate conditiile pentru aceasta.

UPDATE Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite. Nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie ajutati. Noi avem o alta conceptie, nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc, a mai spus Ponta.

Alina Mungiu-Pippidi ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze CCR pe Legea Educatiei

Reprezentanta Aliantei pentru o Romanie Curata, Alina Mungiu-Pippidi, ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu ordonanta de urgenta 49/2014, care modifica Legea Educatiei.

Studentii discuta cu Remus Pricopie pe tema OUG care modifica Legea Educatiei

Studentii din Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) se intalnesc, luni, in jurul orei 13. 30, cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, ca sa discute despre OUG 49 / 2014, care modifica Legea Educatiei. De asemenea, studentii ii vor inmana lui Pricopie demisia ministrului delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Pricopie: Nu sunt schimbari la Legea Educatiei care sa bulverseze sistemul

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ieri, intr-un comunicat remis redactiei, ca Ordonan and ta de Urgen and ta privind modificarea Legii Educatiei este rezultatul unor lungi discu and tii and si negocieri, iar in act nu exista schimbari care sa bulverseze sistemul, ci corecturi absolut necesare.

Ciorbea analizeaza daca sunt indeplinite conditiile pentru sesizarea CCR pe OUG privind Legea Educatiei

Avocatul Poporului analizeaza daca sunt indeplinite conditiile constitutionale si legale pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la prevederile OUG nr. 49/2014 privind modificarea Legii Educatiei, informeaza Agerpres.

Traian Basescu, despre reducerea CAS: Voi invita Guvernul la consultari. Sunt ingrijorat cu privire la efectul promulgarii acestei legi

Presedintele Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale, precizand ca este foarte ingrijorat cu privire la efectele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )